Mensen in 2017 zijn dol op n00ds, ook wel nudes genoemd. Als je nu niet weet waar we het over hebben, kun je stoppen met lezen. Weet je het wel, wat we eerder verwachten, lees dan gerust verder. (Wees niet bang, deze post is helemaal sfw, want getikt door de female Retecool-redacteur.)

Het uitwisselen van nudes kan natuurlijk een hele leuke hobby zijn, maar je kunt er ook hard van in de problemen komen als je niet oppast. Zeker voor jonge en/of onervaren peeps kan het linke soep zijn. Maar niet gevreesd, we hebben een paar guidelines voor je. Nudes Voor Beginners!

Nudes

Ten eerste raden we aan om je hoofd nooit op de foto te zetten. Op die manier blijf je onherkenbaar, zelfs als een foto die je liever niet bij meerdere mensen terecht ziet komen, onverhoopt toch het wereldwijde web over gaat. Het helpt natuurlijk niet echt als je bijvoorbeeld enorm opvallende tattoos of piercings hebt die je identiteit verraden, maar dat is dan altijd nog je eigen keuze geweest. Ten tweede raden we aan om het uitwisselen van nudes alleen te doen met iemand die te vertrouwen is. Klaarblijkelijk kun je niet van iedereen verwachten dat pikant beeldmateriaal alleen bij de ontvanger blijft, maar je zult dat zelf moeten aanvoelen. Toch, Patricia Paay?

Nsfw

Er is ook nog een grens tussen nsfw (not safe/suitable for work) en sfw (suited for work). Laten we dat eventjes uitleggen. Stel dat je op je werkje zit, achter je bureautje met je computertje aan en er verschijnt opeens een pica van een blootnaakte mevrouw met enorme jopen en een gapende mossel in je scherm. Dat kan vragen en/of afkeurende blikken van collegae opleveren natuurlijk. Zo’n type foto noemen we daarom ‘nsfw’.

Sfw

Hoe krijg je een foto dan ‘sfw’? Dat is heel simpel: zorg dat er geen tepels (in geval van vrouw) of geslachtsdelen op de foto te zien zijn. In veel westerse landen zijn vrouwentepels enorm boe, (in de rest van de landen is alles naakt boe, zelfs enkels) maar mannentepels zijn geen enkel probleem. Vreemd eigenlijk. Alleen maar omdat er nog een vetballon aan vast zit. Overigens hebben sommige mannen grotere boobs dan sommige vrouwen, dus dat gaat ook niet helemaal op. Enfin, geen tepels als je een gleuf hebt en geen zichtbare geslachtsdelen en dan zit je safe.

nudes
Davids sfw aubergine…

Pornhub

Er is onlangs een handig filmpje opgedoken van onze vrienden van Pornhub betreffende nudes en de uitdagingen die het maken en versturen ervan met zich meebrengen. Die is de moeite van het kijken best wel waard, als je overweegt iets met nudes te gaan ondernemen of dat al doet. Hij staat dan ook onderaan deze post. Onze historicus Frodooh had trouwens nog een stuk briljante sfw-p0rn op de plank liggen die we je echt niet kunnen ontzeggen. Je weet precies wat er gebeurt, maar je ziet helemaal niks! Geniaal. Klik hier om 1 minuut en 20 seconden aan de meest suitable for work p0rn ooit te bekijken. Zoals met veel p0rn geldt ook hier: het is eerder grappig dan geil. En dan nu het sfw-filmpje van Pornhub, ook met tips en tricks erin en een toffe feature!

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Ryan PrivatePuh! Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Puh!

Zo dus:

comment image

Ryan Private
Ryan Private

Ook een goede tip om ervoor te zorgen dat je nudes niet verspreid gaan worden:

comment image