More

  RECENTE POSTS

  De gave van Medium Tamara gaat verder dan wij ons kunnen voorstellen

  Althans, dat stelt Medium Tamara in een blog op haar website. Want er zijn blijkbaar mensen die aangifte tegen Medium Tamara hebben gedaan, terwijl ze juist alleen maar wil helpen.

  Wat wij ons vooral niet kunnen voorstellen is dat Medium Tamara, ook wel bekend als Tamara Esseveld uit Boskoop, het blijkbaar nodig vindt om over de rug van een enorm drama haar 14 15 minutes of fame te scoren. Want Tamara wist gisteren blijkbaar waar Sanne en Hebe zich bevonden. Ze zag een landweg met bomen (oké, we hebben het wel over Brabant, maar de A59 bij knooppunt Empel kunnen we moeilijk een landweggetje noemen), iemand achter het stuur van een auto, iemand met een rugzak en nog wat visioenen met informatie die vrijwel één op één ook in de nogal chaotische berichtgeving omtrent de vermissing van Sanne en Hebe via de diverse nieuwskanalen te lezen was. Voor de zekerheid hieronder een screenshot van haar blogs over Sanne en Hebe. Daaronder gaan we vrolijk verder over Medium Tamara, zeg maar Tamara Esseveld uit Boskoop.

  De “hulp” van Tamara werd ook in de facebookreacties op de noodkreet van de moeder van Hebe geplaatst (de Facebookpagina van de moeder van Hebe is inmiddels offline). Daar was uiteraard niet iedereen van gediend waarna er dus aangifte is gedaan tegen Medium Tamara. Daar kan Medium Tamara, je weet wel, Tamara Esseveld uit Boskoop, zich dan weer helemaal niets bij voorstellen. Want haar gave gaat immers veel verder dan wij ons voor kunnen stellen. Maar goed, wanneer men blijkbaar niet gediend is van haar hulp, dan stop zij toch gewoon met vertellen waar Hebe is. Dan mogen de naasten van Sanne en Hebe het lekker helemaal zelf uitzoeken!

  Daarna gaat Medium Tamara, aka Tamare Esseveld uit Boskoop, overigens door met haar onvoorstelbare gave en komt met nieuwe visioenen die, dat kunnen we nu wel stellen, niet echt goed oud zijn geworden.

  Geen 14 15 minutes of fame dus voor Medium Tamara (ook wel bekend als Tamara Esseveld uit Boskoop, had ik dat al gezegd?). Dus wilden wij haar dat geven door een ouderwetse “Op Bezoek Bij” te organiseren. Ondanks dat Medium Tamara, die elders bekend is onder de naam Tamara Esseveld uit Boskoop, deze post niet aan zag komen, beschikt ze blijkbaar toch over enige helderziende gaven; want ze heeft fluks haar gastenboek offline gerost. Dat ze wel degelijk een gastenboek had, is te zien in onderstaand screenshot met de groetjes van John en Willeke. Helaas dus geen Retecool-revival bij Medium Tamara, ook wel bekend als Tamara Esseveld uit Boskoop, maar vergeet die naam niet: Medium Tamara, die we tevens kennen als Tamara Esseveld uit Boskoop.

  Heel rijk zal Medium Tamara, die in het normale leven Tamara Esseveld uit Boskoop blijkt te zijn, niet worden. Zo vraagt ze voor een sessie waarin je er achter kan komen wie momenteel je aartsengel is, slechts een halve eurocent. En ook voor een vraag die eenvoudig met ja of nee te beantwoorden is, wil ze niet meer dan een halve cent zien. Dat kost dus economisch gezien helemaal niet duur qua financieel geld bij Medium Tamara, die blijkbaar niet als Tamara Esseveld uit Boskoop economie heeft gestudeerd.

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  20/10/2022 - 16:01 16:01

  Mijn god lichtwezen, als dit medium Tamara is, hoe errug is big Tamara dan wel niet?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  20/10/2022 - 16:09 16:09

  Jazeker, Tamara Esseveld uit Boskoop! Was dat onduidelijk dan, dat het gaat over Tamara Esseveld uit Boskoop?

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  20/10/2022 - 16:21 16:21

  Er was nog even sprake van een Tamara Bosveld uit Essekoop, maar er is ons ingestraald dat het hier gaat om een vergissing.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Draiz
  20/10/2022 - 16:43 16:43

  Maar hoeveel Tamara Esseveld uit Boskoop zouden er eigenlijk zijn? Voor hetzelfde geld maar één die dit niet aan zag komen

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  20/10/2022 - 16:57 16:57

  Maar dat is nog altijd Tamara Esseveld uit Boskoop dan

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  20/10/2022 - 20:55 20:55

  Tamara Esveld uit Boskoop is dan wel medium, maar haar adviezen in deze zaak zijn niet well done. Sterker nog, dat ze iets nuttigs te melden heeft is rare.

  Seb
  Seb
  Gast
  Antwoord aan  Draiz
  20/10/2022 - 21:25 21:25

  Je bedoelt ‘rare Tamara’ is correcter dan ‘medium Tamara’?
  (/mand)

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Seb
  20/10/2022 - 22:19 22:19

  Alleen als je haar het vuur aan de schenen legt

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Seb
  20/10/2022 - 23:57 23:57

  Ik wist niet dat ik dat bedoelde tot jij het zei. Dank je 🙂

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Draiz
  20/10/2022 - 22:51 22:51

  Morgen heeft ze deze post zien aankomen door de bomen die bij de bunker staan

  Flepz0r
  Beheerder
  20/10/2022 - 22:19 22:19

  Nou Tamara Esseveld heeft ook het nieuws gelezen: https://medium-tamara.jouwweb.nl/blog/1061196_uitslag

  Meneer van Dale
  Beheerder
  20/10/2022 - 23:06 23:06

  Medium Tamara Esseveld uit Boskoop is een beetje de weg kwijt. Uit de bocht gevlogen zou ik bijna willen zeggen. Al klinkt dat in het licht van wat er waarschijnlijk echt gebeurd is misschien een beetje cru.
  Maar dat weegt niet op tegen de valse hoop die Medium Tamara Esseveld uit Boskoop probeert te kweken.
  De vraag bij figuren als Medium Tamara Esseveld uit Boskoop is of ze het zelf geloven, of dat ze moedwillig, als een morbide aandachtshoer, ter meerdere eer en glorie van zichzelf, de boel lopen te flessen.
  In beide gevallen is er iets ernstig mis natuurlijk en heeft zo iemand als Medium Tamara Esseveld uit Boskoop heel snel en heel dringend hulp nodig.

  Ik zie mannen in witte pakken. Een dwangbuis. Er wordt een spuit toegediend. Opgesloten. Gedwongen. Het is goed. Het is klaar. Dag Medium Tamara Esseveld uit Boskoop. Droom zacht.

  Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Meneer van Dale
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/10/2022 - 09:18 09:18

  ..dan ik mij kan voorstellen?
  Ik wil me best even voorstellen, hoor.
  Hoi, Tamara. Ik ben Dominee Ploppo, maar dat wist je natuurlijk al.
  Ik biedt mijn diensten aan aan Mediums (of is het media) die de weg kwijt zijn. Handoplegging, geurtherapie, zandstraling, alles wat nodig is om een medium in moeilijkheden te helpen. Ik voel dat jij mij heel goed kan gebruiken. Ik reken voor 1 remote sessie 75 eur, maar zelfs dat hoeft geen probleem te zijn. Kan met gesloten beurs. Ik zag op je side dat jij de volgende service levert. “Huisreiniging exl reiskosten omgeving ZH 75 euro” Dus als jij even bij mijn Tante Jola in Rijswijk de boel schoonmaakt (vooral de kelder is een stinkende chaos) dan staan we quitte.

  Weirdoinventor
  Lid
  21/10/2022 - 21:17 21:17

  Wacht, wie jouw aartsengel is? Bedoelt ze niet beschermengel? Dat is namelijk een soort bodyguard, maar dan met vleugels, en een aartsengel is meer een soort aartsbisschop, maar dan met vleugels.

  Ik raak heel erg in de war van dat medium Tamara, ook bekend als Tamara Esseveld, die uit Boskoop.

  P.S. Het punt waarop dit werkt als search engine optimization zijn we volgens mij al voorbij.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN