More

  RECENTE POSTS

  Dierentolk Esther

  Oh Esther, vertel eens even. Waarom likt hondt zijn ballen en loopt poes haar ster te kleven. Hee jij die met dieren praten doet, zeg ons alles en breng ons k’nijn een warme groet ♪

  Jazeker, Essie uit Hapert kan klappen met de dieren. Alle dieren? Zolang die het standaard Diers gebruiken wel, niet dat achterlijke kinderboerderij-dialect alstublieft. Esther van animal-enerqi (hahaha de y is een i, wat gaaf!) is namelijk dierentolk: reading, healing en behandeling van uw dier en dat allemaal op energetische vlak, en ook holistisch.

  Maar daar stopt het niet. Nee! Zelfs een dood dier krijgt ze op de praatstoel, een fotoreading à €20 kan helpen! “Misschien heeft u uw dier kort na de reading laten inslapen en wilt u nog graag wat van hem of haar horen” … Bambi wenst je smakelijk eten!

  En voor de twijfelaars, laat dit een geruststelling zijn: *ik werk, bij twijfel, samen met een paranormaal therapeut voor het beste resultaat!*  Seems legit!
  Tenslotte is er voor de levende dieren is er ook nog Bachbloesem. Want als homeopathie kwakzalverij is voor mensen, zal het voor andere (zoog)dieren vast wel werken, toch?

  Weet je, waarschijnlijk is Esther een oprecht goed mens die het beste voor heeft met alles wat leeft, maar waarom moet je daarvoor helemaal in het wappie-spectrum gaan bivakkeren?

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  22/07/2020 - 11:28 11:28

  Ik heb ooit eens voor mijn hond een homeopathisch hoestmiddel meegekregen van de dierenarts. Heb dat vriendelijk teruggegeven, waarna de reactie van de dame in kwestie was: “oh, u bent hier niet van?” Ik heb inmiddels een andere dierenarts.

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Reet
  20/10/2022 - 21:00 21:00

  En anders had je een duizendste stukje van een 50 euro biljet in een glas water moeten verdunnen en zeggen alsjeblieft, heb je terug van 50.000 euro?

  Roodbaard
  Roodbaard
  22/07/2020 - 13:38 13:38

  Ik mis op mijn side bingokaart “gastenboek” nog…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN