More

  RECENTE POSTS

  Dikke kat kost je je airmiles

  Nu kosten vrouwen aldus de beleuterde mensen die zich daar beroerd op voorbereiden je in het slechtste geval je huis en de helft van je pensioen waardoor je berooid achterblijft in een paleisje stacaravan op een tochtige kutcamping.

  Maar er is een nieuwe mogelijkheid om hard genaaid te worden, dat is namelijk door een te vettige poes mee te nemen. Nee, we hebben het nu niet over de voorbips van een onbeleuterde menspersoon, maar over een echte kat. Zo’n ding waar sneue types bakken foto’s van online blaffen op instagram wat echt HELEMAAL NIEMAND interesseert. Buiten misschien zo’n caravankoning. Anyway, een klant van Aeroflot, geheten Mikhail Galin, had een kat van 10 kilo en de regels zeggen dat die kat dan niet mee mag in de cabine maar in het ruim moet. Dus die had een wisselkat geregeld, daarmee ingecheckt en vervolgens zijn eigen kat alsnog in de kattenrugzak gefrot.

  Want wat had onze Rus nu verkeerd gedaan, hij had op Facebook lopen pochen over hoe hij de boel verneukt had. Dus toen hij een maand later weer een overstap op Moskou had werd de kat gewogen en bleek die te zwaar. En z’n virale feestbroekpots was dus ook bij een Aeroflotpersoon onder ogen gekomen. En die hebben hem vervolgens maar uit het frequent flyer programma geflikkerd en al z’n airmiles afgepakt. Kijkende naar die foto op Facebook vloog hij nog wel eens Business Class, dus dat kan best een duur geintje geweest zijn.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  14/11/2019 - 16:11 16:11

  Maar laat de dieren toch met rust?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN