More

  RECENTE POSTS

  Nieuw verdienmodel voor Retecool: Healing op Afstand

  Al jaren zijn de advertentieinkomsten op Retecool tanende. Uiteraard wordt er aanzienlijk minder content geplaatst dan een jaar of tien geleden, maar de vijver waar uit gevist moet worden is ook aanzienlijk groter.

  Dus zijn we hier in de bunker op zoek gegaan naar een alternatieve (haha, ja!) bron van inkomsten en die hebben we gevonden: Healing op Afstand! Je laat mensen betalen om gehealed te worden terwijl ze gewoon thuis op de bank zitten. Daarbij zeg je natuurlijk dat er een bepaalde vastgestelde datum is gezet (door gidsende lichtwezens uiteraard) en dat er op die datum ook maar slechts plek is voor 15 man (niet te controleren, epic!). Vervolgens ram je een stukje uitleg online waarin je wat standaard terminologie uit het New Age Kwakzalverijboek voor Dummies ramt en laat de inkomsten maar binnenstromen!

  Ik genereer vooraf samen met mijn Gidsen een Sacred Healingspace met een uniek hoge frequentie.

  Uiteraard beperk je jezelf niet tot Healing op Afstand. Je moet namelijk eerst wat credibility opbouwen als dwaallicht. Zo heeft Els van Dam van Praktijk Levenskracht het namelijk ook gedaan. Els heeft zelfs haar bullshit-vocabulaire naar een astronomisch hoog niveau getild. Lees bijvoorbeeld maar eens de Healing van een gevierendeelde vrouw die Wilma heet. Els krijgt het dus voor elkaar om alles weer aan elkaar vast te lijmen:

  Ik zag Wilma op dat moment uittreden en naast het lichaam gaan staan. Kosmische helpers brachten een energetisch nieuw lichtlichaam en we activeerden het met zijn allen door nieuwe levenskracht in het lichtlichaam te brengen. Het was supergaaf om te zien: alsof een accu van een auto nieuw leven werd ingeblazen. Vervolgens kreeg ik de opdracht om het Zielsster chakra te vervangen. Het oude was inmiddels ‘afgekoppeld’ en ik hoefde het alleen nog te verwijderen. ‘Het’ was klaar.

  Om er voor de gelegenheid maar eens een bekende filmquote bij te halen: “I’ll have what she is having“. Want wauw, hoe de neuk krijg je dit uit je toetsenbord zonder het snot uit je neus te lachen tijdens het typen? Serieus, probeer het volledige healingverslag maar eens te lezen zonder bulderend van het lachen je computer hysterisch hard door het raam te smijten. De reacties eronder zijn beknopt, maar spreken boekdelen. Zonder uitzondering is iedereen extreem onder de indruk. Een beetje het “hmmmm, ziet er lekker” uit van demense die graag in hun kracht staan.

  Maar daar blijft het niet bij, want Els kan ook water opladen. Of niet alleen Els, volgens Els kan iedereen dat (hmmm, dat is dus geen goed verdienmodel Els), met je handen of met edelstenen, die dan wel weer in contact mogen komen met water. Want stel je voor dat je edelstenen gebruikt die niet in contact met water mogen komen (?). Nu ja, kijk maar:

  1. Houd je hand boven een glas gevuld met water of neem het tussen je handen.
  Zet de intentie dat je bijvoorbeeld liefde aan het water wil toevoegen. Je kunt vervolgens visualiseren dat er licht uit je handen in het water straalt en dat dit volledig wordt verlicht.
  Doe dit zolang je wilt of voelt dat nodig is. Neem vervolgens een slok van het water: als je smaak verfijnd is of je bent helderproevend, dan ervaar je het verschil direct.

  2. Gebruik edelstenen om het water op te laden. Een goede combinatie is de Gouden Driehoek* maar je kunt alle edelstenen gebruiken die je wilt, MITS deze met water in aanraking mogen komen. Vraag dit dus vooraf na.

  3. Je kunt water ook opladen door afbeeldingen te gebruiken die een hoge trillingsfrequentie hebben. Print ze uit en plastificeer het papier voor je er een waterkan op plaatst.

  En het gaat maar door, kilometers losgeslagen onzin scrollen op de timeline van Els. Zo heeft ze tijdens een healing van Tessa het vlies rond haar Zielsster chakra verwijderd. Geeft ze sommige van haar cliènten een nieuw hoofd doormiddel van een pyramide die in een ruimteschip vol lichtwezens verandert (ik verzin dit niet) en gaat ze via een roze kaars op bezoek bij de drakenkoningin die op een andere planeet woont. Het leven van een Healer gaat overigens niet over rozen, want soms wordt ze tijdens een healing verstoord door een multidimensionale die het zielster (is het nou met één s of twee ss-en?) chakra onder sproeit met een golden shower. En zo gaat het maar door… STEEDS! MAAR! WEER!

  En Els verdient dus serieus haar centen met dit soort waanzin. Healing op afstand? 85 euro! Comprehensive Healing? 85 euro! Cursus Nieuwetijds Mediumschap? 1250 euro. En dit mag blijkbaar. Overigens gaat het raaskallen onverminderd door op haar blog. Wij gaan ondertussen even in kaart brengen wat de juridische haken en ogen zijn omtrent een toko die zich bezig houdt met dit soort kraakheldere oplichterij. Maar nu eerst ons zielster chakra volgieten met die andere goudkleurige vloeistof. Plop!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jack Random
  Jack Random
  11/11/2019 - 11:56 11:56

  “En Els verdient dus serieus haar centen met dit soort waanzin.”

  Maar wie is er dan gek, de oplichter of degene die zie willens en wetens op laat lichten, en voor deze meuk betaald? Ik geef Els groot gelijk, er zijn teveel eencellige weekdiertjes, waarom zou je dan niet dat gratis geld ophalen?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  11/11/2019 - 13:27 13:27

  “zag ik de vrouw die ik hier Wilma zal noemen, in vieren gedeeld liggen op een tafel: haar hoofd en benen waren gescheiden van haar romp, haar borst was gescheiden van haar buik en haar buik was gescheiden van haar onderbuik. Er was geen enkele connectie meer tussen alle delen: niet afzonderlijk en niet als geheel.”

  Hoofd en benen van romp gescheiden = 4 stukken…Borst van buik en buik van onderbuik gescheiden brengt het totaal op 6 delen.
  (Leg het maar eens voor aan uw plaatselijke slager; hij zal het beamen.)

  Er is dus sprake van zessendelen en dat vereist een hele andere aanpak dan vierendelen.

  Als je een gezesdeelde voor vierendelen behandelt blijven er toch nog drie losse stukken over en dat is extreem slordig.
  Prutswerk, puur omdat de Els geen zin had om voor de workshop “Zesdelen, en hoe dan verder?” naar Jisp te reizen, maar dat weekend thuis op haar zielsterretje bleef zitten.

  Ik heb er geen woorden voor en die maak ik er dan ook verder niet aan vuil.
  Maar mocht u zich echter gedeeld voelen en niet direct het aantal delen kunnen benoemen, naam dan liever eerst even contact met ondergetekende op. Voorkomen is beter dan genezen (en ik moet geregeld voorkomen dus dat zit wel goed).

  Hoogachtend,
  Ds. Ploppo
  (Contactgegevens zijn bij Reet bekend en tegen geringe vergoeding op te vragen)

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/11/2019 - 14:08 14:08

  3. Je kunt water ook opladen door afbeeldingen te gebruiken die een hoge trillingsfrequentie hebben. Print ze uit en plastificeer het papier voor je er een waterkan op plaatst.

  Ik heb net een fles water op een (geplastificeerde!) foto van een Sybian gezet.
  Het werkt wel, mijn vrouw weet nu ook wat dat “grappige stoeltje” is. Prima tip Els!

  Weirdoinventor
  Lid
  13/11/2019 - 12:25 12:25

  Ongebluste kalk, arsenicum en kwik zijn geen edelstenen. Deze kan je dus niet gebruiken om water opnte laden.

  Noud
  Noud
  Gast
  20/11/2021 - 13:39 13:39

  Let wel, ik kan onderstaande zeggen, maar ik kan er persoonlijk verder geen klap mee, tenzij betrokkenheid van anderen. Bijv. nav reacties hier.

  Herinner de voorspelling van Jomanda over Jack Spijkerman: tien Jack, tien. En dan zullen de mensen zien wat veur een vent jij bent.

  Goed, dit is uitgekomen (zoek hele verhaal maar op. Ik wil het niet eens plaatsen hier in links, gewoon omdat het een ziekte is hoe het allemaal in de praktijk werkt en wat er officieel in het algemeen over gesteld wordt en hoe mediums de hele zaak niet realistisch vestigen, funderen. En dan de specifieke tegenstanders die het heeft in het wetenschappelijke op een bepaalde herkenbare manier, en bijvoorbeeld welke tak van wetenschap in het bijzonder. En hoe mediums zelf geen gerespecteerde wetenschap worden).

  Maar dat geestelijke werkt vaag, zoals ik ook hier zei https://www.retecool.com/retecool-experimentele-zaterdag-kunnen-helder-zien/#comment-95638

  Goed, dat over tien is uitgekomen. Minder en niet genoemd maar ook waar: Jomanda blijkt f. 10.000.000 omgezet te hebben met haar activiteiten.

  Dit is overigens wel grappig. Hoewel dat tien niet op deze manier genoemd betrekking kreeg op Jack Spijkerman. Dus zeg maar: ,,Tien grote jongens van en miljoen Jack, tien”.

  Als je ernaar zoekt dan blijkt dat dat tien betrekking kreeg op verdere activiteiten van Jack Spijkerman…

  En waar is de Noorse TV nu of de NOS dat dit uitgekomen is? https://www.retecool.com/retecool-experimentele-zaterdag-kunnen-helder-zien/#comment-95638
  En zo zijn er zoveel voorbeelden. Dat over de Noorse TV, het komt erop neer dat het gewoon geen aandacht gekregen heeft van een figuur die echt mediumgaven heeft. Terwijl die idioten heus wel iemand kunnen vinden die dat soort gaven heeft. Wat de Noorse TV deed is bewust of onbewust een verschrikkelijke oplichting.

  Daarnaast die medium types zijn niet noodzakelijk zakelijk en realistisch genoeg of in andere gevallen in de gelegenheid, of hoe het ook verder zit. Maw als benaderd voor hetzelfde geld regelen ze niet goed DAT er een duidelijk en geldig experiment plaatsvindt. Of weet ik veel wat voor vaags als het geestelijke kennelijk stelt dat het niet de tijd is voor zo’n groot openbaar experiment en bevestiging. Zie vooral ook Jomanda hoe dat ging. Er zijn verschillende programma’s erover op Youtube te vinden. Het was totaal vaag en dom wat zij deed en ondertussen werd ze achterna gezeten door wetenschappelijke types op een rare manier.

  Maar dat geestelijke werkt vaag, “vaag”, zie mijn kritiek hierboven. Ook Jomanda zelf is naar de klote gegaan. Overigens op Discovery+ is een nieuwe documentaire over Jomanda. Iets van € 7 per maand of zo om via de pagina van Discovery+ documentaires te bekijken.
  Er zijn daar sowizo een aantal goede paranormale documentaires. Bijv. “Evil things” of wat de naam ookal weer exact is. En in het bijzonder de paar afleveringen van het museum van Zak Bagans (dus niet zijn serie “ghost adventures”. Of ook maar die serie over zijn museum zijn sterker). En er is nog een serie over paranormale zaken op Discovery+. Ghostober was een goede zoekterm de laatste keer dat ik een zoekterm nodig had. Bij toeval werd ik ook in oktober dit jaar lid van Discovery+. Maar ik wist nog niet dat ze zoveel paranormale programma’s hadden. Of dat er een nieuwe documentaire over Jomanda zou zijn. Ik zag wel een aankondiging ervan. (In november dit jaar zou de eerste aflevering zijn). Ik had er in eerste instantie niet eens noodzakelijk interesse in. Dat geouwehoer. Ik bedoel wel in die paranormale programma’s op Discovery+ in het bijzonder. Maar met zo’n documentaire over Jomanda weet je vantevoren dat het minimaal voor een groot deel boel veel gelul wordt. En zo bleek het ook te zijn.

  Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door Noud

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN