More

  RECENTE POSTS

  Dat ziet er lekker uit!

  Wij van de Erectolo’s houden van lekker eten. Dat zetten we trouwens nooit in onze profielen op de diverse sociale media. Daar zetten we om een beetje lekker te trollen altijd “ik houd van vies eten.”

  Maar soms trekt dat aparte figuren aan. Figuren die dus ECHT van vies eten houden. Ja, die bestaan! Ze hebben stuk voor stuk geen cent te makken en hebben daarnaast last van dyslexie en overgewicht. Maar daar willen we om niet kwetsend over te komen verder niet over uitweiden.

  Nee, wat pas echt erg is, is het feit dat ze stuk voor stuk lijden aan een zeer ernstige oog- en hersenafwijking, waardoor ze het verschil tussen lekker- en vies eten niet meer kunnen zien. Hoe wij dat weten?

  Wij zijn geïnfiltreerd in een besloten Facebookgroep voor lijders aan deze afwijking. Om wat meer awareness te kweken voor deze vergeten groep (meer dan 75.000 mensen hebben de ziekte), geven we u graag meer inzicht in hoe dat ziektebeeld er nou uit ziet. We doen dat door foto’s van- en de hartverscheurende commentaren op foto’s van vies eten te laten zien. Aangezien het een besloten groep is, kunnen we helaas geen links naar de commentaren en foto’s geven, maar zult u het moeten doen met screenshots. Voordat u de screenshots gaat bekijken, is een waarschuwing op zijn plek. De onthutsende beelden kunnen u van uw stuk brengen. Tevens is het verstandig om oogbleek bij de hand te houden, voor het geval de beelden uw ogen infecteren met oogebola.

  Als laatste, voordat we de beelden gaan tonen nog een ding: Mocht u zich herkennen in de hier boven beschreven symptomen en ook lid willen worden van de groep, dan heeft u pech. Er is op dit moment sprake van een ware pandemie, waardoor er door ‘Diana van Beheer’ (zelf ook lijder aan de ziekte) een ledenstop is af gekondigd:

  Volgens Diana was dat nodig nadat de verschillende zieken elkaar niet in hun waarde lieten en grappen begonnen te maken, dan wel de ziekte van anderen in de groep belachelijk maakten. En zij is ten slotte geen politie agent. Afijn, we wensen u veel sterkte en hopelijk raakt u niet voor altijd uw eetlust kwijt. We hebben er hieronder best veel, maar mocht u nog meer foto’s willen zien, dan kunt u altijd nog terecht op de Facebookpagina “Eten of Kots” alwaar men ook menig foto uit deze groep heeft staan.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  11/09/2018 - 17:29 17:29

  Hmmm, dát ziet er allemaal lekker uit! ff Serieus, lekker eten op de foto is altijd nep. Rechttoe rechtaan gefotografeerd goed bereid eten (al zeg ik het zelf) ziet er gewoon onappetijtelijk uit, zoals deze beetgare Hollandse asperges & (Daniele?) ham met nieuwe opperdoes en (echte)boter-(scharrel)eisaus. En een fles glas Nero d’ Avola erbij. Omdat het kan:

  Het gaat er om a) hoe het smaakt b) hoeveel voedingsstoffen & vitaminen er (nog) in zitten en c) of je ervan naar de wc moet.

  /Dus deze keer geen plusje van mij.

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Monade
  12/09/2018 - 10:09 10:09

  Dat ben ik niet helemaal met je eens. Wanneer je een klein beetje je best doet en in ieder geval niet je flits aan zet, maar wel zorgt voor fatsoenlijk licht, dan kan je best prima voedselfoto´s maken. Hier wat hamburgertjes, kippenpootjes en souvlaki van de BBQ afgelopen zomer, allemaal met een telefoon gefotografeerd:

  Monade
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  12/09/2018 - 11:29 11:29

  Jaaaah, ok, dat zijn opgevette telefoonkleuren en avondlicht.

  You win.

  Flepz0r
  Beheerder
  23/11/2019 - 22:42 22:42

  Zo kan het dus ook

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN