More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s kerstgedachte – Hoe gaat het nu met: Anton Korf

  Kerst is niet alleen om te eten, te zuipen en via jullie eigen Retecool gefêteerd worden op gruwelijke kerstkneiters, of Actionwomen. Neen! Rond deze kerst gaan we ook terugkijken hoe het nu met een aantal hoofdrolspelers uit ruim 17 jaar Retecool-geschiedenis gaat.

  We trappen op deze eerste kerstdag af met Anton Korf. Anton Korf is een falend paranormaal genezer uit Almere, maar vooral ook schrijver van boeken die werkelijk HELEMAAL NIEMAND wil lezen (Anton plaatste zelf meerdere reviews op bol.com, behalve de bovenste review. Drie maal raden waar die vandaan komt), laat staan kopen. Door zijn falen als paranormaal genezer, en vervolgens als schrijver van boeken die dus niemand wil lezen, was Anton genoodzaakt om de boel bij elkaar te bedelen. Dat deed hij onder andere via marktplaats. Het verhaal Anton werd alleen wat eentonig: door ziekte wil hij gratis geld om in zijn onderhoud te kunnen voorzien. Daar stond nooit een tegenprestatie tegenover, Anton wilde gratis geld, verder niets.

  Ergens heeft Anton dat bedelen een tijdje niet onverdienstelijk gedaan, want na enkele maanden lukte het Anton zelfs om naar Zuid Spanje te verkassen, alwaar hij zich in het feestgedruis van plaatsen als Malaga en Marbella stortte. Helaas heeft Anton de bezem weer eens door zijn facebook gehaald, want de bijbehorende foto’s zijn daar inmiddels niet meer te vinden.

  Candary

  Ik ga je site kapot klikken!

  Elke keer wanneer wij over de strapatsen van Anton Korf schreven, kregen we het op Retecool aan de stok met alleskunner Elroy Enrico van Dommelen. Elroy, aka Candary, aka Elvado Candary, aka Elroy Igleasia, aka etc. etc. etc. wierp zich keer op keer op als de beschermheilige van Anton. Samen met zijn topadvocaat, Bram Moszkowicz en zijn nog indrukwekkendere 10.000 klikspagina zou hij Retecool wel eens eventjes eigenhandig helemaal kapot klikken. Inmiddels zijn we haast tien jaar verder (Elroy is zijn strijd tegen Retecool in januari 2009 begonnen) en kijk eens waar jullie dit verhaal nu op lezen… Juist!

  Die site van Elroy lijkt overigens sinds 1793 niet meer aangepast te worden, maar niets is minder waar wanneer we zijn facebookpagina bekijken. Want wat blijkt, Elroy Enrico Iglesias Elvado Candary van Dommelen mixt (hij is naast professioneel handophouder eigenlijk gewoon een buitengewoon getalenteerd, maar helaas miskend DJ) nog steeds de hele boel bij elkaar op exact dezelfde manier zoals hij ook graag zijn “art” maakt; van alles en nog wat bij elkaar flikkeren (zolang er maar geen samenhang is) en dan maar hopen dat er iets fatsoenlijks uit komt. Het antwoord laat zich uiteraard raden. Luister bijvoorbeeld voor de “gein” maar eens naar zijn jaarmix van 2016. tientallen uren werk om vervolgens een tranentrekkend slechte jaarmix van 2 uur online te raggen (even naar beneden scrollen). Zeg maar niveautje “ene schuifje omhoog, andere schuifje weer naar beneden”.

  Anton Korf

  Een stukje kerstgedachte naar demense toe met Anton Korf

  Maar goed, we dwalen af, want deze post ging niet over Elroy van Dommelen, maar over Anton Korf. Anton Korf kwam op Retecool terecht wegens zijn hysterisch slechte boeken en zijn navenante bedelbedrag. Want ondanks dat Anton via handoplegging een paard kon genezen dat bij de paardenslager al enkele dagen als paardenbiefstuk in de vitrine lag, kreeg Anton het niet voor elkaar om zichzelf te genezen.

  Want hij was ziek, dood ziek, wat zeg ik, kapot ziek! Wat voor ziekte Anton dan heeft vertelt hij ons niet helaas niet. Maar geloof mij nou maar; als Anton zegt dat hij doorziek is, dan is hij uiteraard ook echt doodziek! Toch? Dus had Anton geld nodig, want ziek is zielig en zielig is kassa. En aangezien werken zo ontzettend vorig jaar is, sprokkelde Anton dus zijn inkomen bij elkaar via zielige bedelverhalen.

  Na jaren van zijn bij elkaar gebedelde fortuin gefeest en gezopen te hebben in Spanje, is Anton nu weer terug in Ommen, want Spanje blijkt toch niet zo gaaf te zijn als Anton dacht. Waarschijnlijk zijn ze daar wat minder kwistig met gratis geld. Reden voor Anton om wederom aan het bedelen te slaan. Alleen deze keer via crowdfunding, want je kunt lullen wat je wilt over Anton, maar hij gaat duidelijk wel met zijn tijd mee. Na 4 maanden heeft Anton toch al 210,- euro bij elkaar weten te janken. Hij heeft in het totaal 3000,- euro nodig voor de borg van zijn veredelde stacaravan, dus met een beetje mazzel heeft Anton begin 2023 het gevraagde geldbedrag bij elkaar gecrowdfund.

  Wij wensen Anton uiteraard ontzettend veel succes met zijn nieuwe baan als crowdfunder en bypasser en beloven dat we af en toe gewoon eens komen kijken hoe het met hem gaat.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wtrdk
  Lid
  26/12/2017 - 11:13 11:13

  Grouwdfunding… O to the Lo!

  Just Me
  Just Me
  Gast
  14/12/2018 - 13:58 13:58

  En na op vele adressen te hebben gewoond en mensen opgelicht te hebben, gaat hij nu met hangende pootjes terug naar zijn vrouw in Spanje. Kan hij toch gewoon met een dak boven zijn hoofd gezellig kerst vieren met zijn vrouw die hij vorig jaar alleen achterliet in Spanje.

  Cora
  Cora
  Gast
  Antwoord aan  Just Me
  23/09/2020 - 00:30 00:30

  Hallo, zou u contact over Anton met mij willen opnemen

  Wesley
  Wesley
  Gast
  14/12/2018 - 15:56 15:56

  Ach ja, de een denkt het geluk naar de hand te zetten, de ander zaait alleen ongeluk. En dan blijkt dat hij in Nederland tóch niet het geluk kon hervinden en heeft hij, waarschijnlijk door manipulatie, de kans het “thuis” in Spanje weer te proberen.

  Cora
  Cora
  Gast
  Antwoord aan  Wesley
  23/09/2020 - 00:31 00:31

  Zou u contact met mij willen opnemen over Anton K

  Janna
  Janna
  Gast
  Antwoord aan  Cora
  09/10/2020 - 20:11 20:11

  Wij zoeken een adres van Anton Korf om een boekwerk van zijn lagere school naar toe te sturen welke mooie foto’s bevat. Wie kan mij daar aan helpen.

  Wesley
  Wesley
  Gast
  Antwoord aan  Cora
  27/12/2020 - 10:15 10:15

  Via verschillende kanalen ben ik benaderbaar, ik heb geen idee hoe ik met u in contact zou moeten komen.

  Wesley
  Wesley
  Gast
  Antwoord aan  Cora
  27/12/2020 - 10:21 10:21

  Cora,
  Ik ben via meerdere kanalen benaderbaar, wellicht dat u weet hoe want ik zou niet weten hoe ik met U in contact zou moeten komen.
  Groet

  Cora
  Cora
  Gast
  23/09/2020 - 00:32 00:32

  Ach zijn partner in crime dhr Elroy van Dommelen is overleden

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN