More

  RECENTE POSTS

  Donald Trump even loeiend hard op scherp zetten doe je dus zo

  The Lincoln Project mag bekend zijn, clubje Republikeinen tegen Trump die een briljante online campagne blijven neerzetten tegen Indictment Donnie.

  Hun nieuwste drop is er eentje waar je met open mond naar zit te kijken, want je hoort in je hoofd Donald J Trump met iedere seconde roder worden. Het wachten is op de ontploffing.

  Dat duurde niet lang, want prutje pitamientje roept nu dat het allemaal nep is en met A.I. gemaakt. Nou Donnie, artificial ben je wel, net als je rijkdom. Intelligence? Not so much.

  Donald, everyone knows you’re weaker, unsteady and confused all the time now. You even know it too. That’s why you’re constantly talking about how you “aced” your cognitive testing. When you have to tell people you aren’t senile all the time, you’re senile. #TrumpIsNotWell

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  06/12/2023 - 13:34 13:34

  Niet dat het helpt, of zijn achterban op andere gedachten brengt (in tegendeel zelfs zo lijkt het)

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/12/2023 - 17:39 17:39

  Ja, Biden is ook te oud om president te worden, maar ten minste geen narcistische xenofobe domme lul zoals Trump. Iedereen met een beetje hersenen en toegang tot objectieve media ziet dat. Helaas betreft dat minder dan 60% van het electoraat. (Dat is een percentage dat nodig is om in het gekraakte VS-kiesstelsel te kunnen winnen)
  Zelfs met een aantal veroordelingen aan z’n broek en een filmpje dat opduikt van Donnie (zonder broek) met een stel pissende Russische hoeren is het nog geen gelopen race.
  Net als bij de overwinning van onze blonde Messias blijkt ook hier dat democratie er toe neigt zichzelf om zeep te helpen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN