More

  RECENTE POSTS

  Met Reet naar de Airport Lounge

  Ingezonden mededeling:

  Reet had deze keer weer iets volkomen unieks bedacht om de show te stelen tijdens ons bezoek aan de lounge op de luchthaven. In plaats van een hoofddeksel droeg hij deze keer een extravagant, op maat gemaakt harnas dat glinsterde en schitterde bij elke beweging die hij maakte. Het was gemaakt van lichtgewicht materiaal en bedekt met honderden kleine, kleurrijke kristallen die het licht opvingen en reflecteerden. “Dijkie, dit is het nieuwste van het nieuwste, man. Een harnas, maar dan stijlvol en comfortabel!” zei Reet trots, terwijl hij een pirouette maakte om zijn schitterende outfit te tonen.

  De mensen in de lounge wisten niet wat ze zagen. Sommigen staarden met open mond, anderen fluisterden en wezen, en een enkeling kon een lach niet onderdrukken. Reet, echter, leek al deze reacties niet te merken en liep vol zelfvertrouwen door de lounge, alsof hij een middeleeuwse ridder was die zojuist een moderne makeover had gekregen. “Dijkie, dit harnas is niet alleen een fashion statement, het is ook nog eens super comfortabel. Ik kan me vrij bewegen en het zit als gegoten!” zei hij, terwijl hij nog een slok nam van zijn drankje.

  Na een paar uur besloten we om de lounge te verlaten, maar niet voordat Reet nog een paar selfies had gemaakt en zijn contactgegevens had uitgewisseld met een modeontwerper die toevallig ook in de lounge was. “Dijkie, dit was weer een geslaagde dag. Ik heb me vermaakt, nieuwe mensen ontmoet en wie weet, misschien draag ik binnenkort wel meer unieke creaties van die ontwerper!” zei Reet enthousiast, terwijl we de lounge verlieten. Het was weer een dag vol avontuur en vermaak, en het kristallen harnas van Reet was ongetwijfeld het hoogtepunt.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  21/10/2023 - 20:57 20:57

  Spelendergeweis

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/10/2023 - 23:35 23:35

  Reet-ridder?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN