More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2022: VOF Niet Te Filmen Kerstgroeten (2)

  Elk jaar zijn er heel veel goedbedoelende bedrijven die goedbedoelde Kerst- en nieuwjaarswensen op het internet zetten. Dat ze dat soms beter niet kunnen doen bewijzen onderstaande groeten. Deel 2.

  Sommige bedrijven snappen niet dat een heeeeeele laaaaaaaaange boodschap niet werkt. “Ja maar Meneer van Dale, we hebben 14 medewerkers en die willen we allemaal iets leuks of zinnigs laten zeggen. Want bij ons telt iedere werknemer mee.” Niet doen! Dat is slecht leiderschap. Neem gewoon een voorbeeld aan Onze Glorieuze Leider reet. Die bepaalt gewoon hoe alles gebeurt en meningen van anderen zijn ook maar een mening. “Ik hoor wat je zegt. EN NU DOEN WAT IK JE OPGEDRAGEN HEB GOEDVERDOEME!!” Lekker duidelijk. En iedereen weet waar ‘ie aan toe is.

  Goed… Bij Fundaments uit Enschede hebben ze dat niet helemaal begrepen. Daar mag iedereen en z’n moeder dus even iemand anders een veer in de reet steken, of uitleggen hoe goed het bedrijf wel niet is, of ALLE partners waarmee is samengewerkt bedanken. Wij zaten na 14 seconden in de wasmand te huilen. We zijn benieuwd hoe lang u het uithoudt!

  “Heee, goedemorgen, goedemiddag of goedenavond, natuurlijk afhankelijk van…. nee joh, zonder gekheid. Ik wens jullie een WAANZINNIG vrolijk kerstfeest en alvast een MEGACOOL tweeduizenddrieëntwintig. Enne…. hé, tot snel!”
  Tot zover dit stukje transcriptie van de kerstboodschap van NLP Academie! Nou ja boodschap? We hebben eigenlijk geen idee waar de coherentie te vinden is in dit filmpje… We zien wat mensen praten zonder dat we horen wat ze zeggen. En we horen wat mensen praten zonder iets te zeggen. En we vermoeden, gezien de hilarische bloopers aan het eind, ook dat het grappig moet zijn. Maar verder echt geen idee waar we naar kijken. U wel? En hoewel ze qua lengte behoorlijk achterblijven bij Fundaments in het filmpje hierboven, dingen ze toch ook mee naar een plekje in de gallerij der te lange groeten.

  Dat te lang niet goed is weten we nu wel. Maar dat kort ook niet altijd top is, zien we hieronder.

  We sluiten af met een paar bijzondere WTF’jes. Zonder commentaar.

   

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2022, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen negen jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

   
  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/12/2022 - 17:23 17:23

  Ik wil dood

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN