More

  RECENTE POSTS

  De groene luchtspiegeling: de eco-hoax van de eeuw ontrafelen

  Is het niet fascinerend hoe de ontbossing in het Braziliaanse Amazonegebied in juli vorig jaar plotseling met maar liefst 60% afnam? En handig, vlak voor een grote top om de ecologische ineenstorting tegen te gaan? Er klopt iets niet. Dus, laten we wat dieper graven, zullen we?

  De puntjes op de i
  Het is allemaal te danken aan nieuw beleid en politieke veranderingen, beweren ze. Maar beseft iemand wie er heeft aangedrongen op deze nieuwe milieuwetten? Ja, het is de zogenaamde Environmental Guardians Guild (EGG), geleid door Leonardo DiCaprio, de Hollywood-superster die eco-krijger werd. Maar zou er een duisterder motief kunnen zijn achter de werkelijke bedoelingen van EGG?
  Overweeg dit – ondanks dat de Amazone de thuisbasis is van duizenden plantensoorten, enkele van de zeldzaamste mineralen en geneeskrachtige kruiden, wordt ons verteld dat de afname uitsluitend voor de gezondheid van de planeet is. Maar wat als het gaat om het hamsteren van grondstoffen? Door de ontbossing te stoppen, monopoliseren ze deze hulpbronnen in feite en kunnen ze mogelijk economische macht uitoefenen over landen die wanhopig op zoek zijn naar deze essentiële grondstoffen.
  Geloof je het niet? EGG heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van milieu-initiatieven en bewustmakingscampagnes. Is het vergezocht om aan te nemen dat ze het beleid kunnen beïnvloeden, vooral in landen die gevoelig zijn voor hun aanzienlijke financiële slagkracht?

  De plot wordt dikker
  Laten we nu eens kijken naar het El Niño-probleem. Ze zeggen dat het een ‘uitdaging’ is, maar is het niet ook een perfecte kans voor EGG en zijn cohorten om investeringen van buitenaf te rechtvaardigen? Meer geld staat gelijk aan meer controle. Vergeet niet dat het allemaal deel uitmaakt van hun doel om grondstoffen te hamsteren.

  De onzichtbare valstrik
  Als je denkt: “Er is geen bewijs”, onthoud dan dat ontbrekend bewijs de hoeksteen is van elke grote samenzwering. Het ontbreken van bewijs zou op zichzelf al een bewijs kunnen zijn van een complot om informatie achter te houden. En laten we niet vergeten hoe gemakkelijk ze nee-zeggers het zwijgen konden opleggen met hun invloed.

  Wie is medeplichtig?
  Wat betreft mensen die hier blindelings op vertrouwen, nou, het zijn gewoon dupes, die op ingenieuze wijze het verhaal van ‘milieubescherming’ slikken. Of misschien zijn ze medeplichtig en leiden ze opzettelijk de aandacht af om hun voordelen van deze grootse illusie veilig te stellen?
  Vergeet nooit dat schijn bedriegt, en de vertraging van de ontbossing in het Amazonegebied zou wel eens het gordijn kunnen zijn waarachter de EGG de wereldheerschappij beraamt. Dus laten we vragen blijven stellen totdat we alle lagen van deze groene luchtspiegeling hebben afgepeld …


  Deze post werd gemaakt met de Conspiracy Generator, bron en bron.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Grotesnor
  29/04/2024 - 17:52 17:52

  LEUGENS! Allemaal leugens zeg ik je.

  Draiz
  Draiz
  Lid
  30/04/2024 - 08:14 08:14

  De echte reden is dat Dicaprio Snu Snu heeft met de Amazonian Women.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/04/2024 - 21:44 21:44

  Verder… Als dat regenwoud niet gekapt wordt, vallen de oude bomen om en rotten weg in de drassige bodem. Daar komen enorme hoeveelheden methaan bij vrij en dat is een tig keer groter broeikasgas dan CO2. Kortom, kappen dat regenwoud en er huizen van bouwen of desnoods in de fik steken verlaagt de broeikasgasuitstoot meer dan 14.000 Tatasteels bij elkaar…. maar dat lees je nergens…

  APpie
  APpie
  Gast
  11/05/2024 - 19:13 19:13

  Wat staat hier nou eigenlijk precies? Snapernixvan!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN