More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2022: Modern Koken (4)

  Kerst, dat is natuurlijk voor foodies een uitgelezen kans om Restaurantje te spelen. Mooi gedekte tafel, veel gasten, en bijzondere gerechten om indruk te maken. Uiteraard wijzen wij u graag de culinaire weg, met een aantal recepten die u weliswaar veel tijd en inspanning gaan kosten, maar waar u mee gezien mag worden.

  We trappen af met zelfgemaakte Ovenschotel rode kool met cranberrycompote. Je neemt daarvoor één doos Lidl Ovenschotel Rode Kool met Cranberrycompote, lees zelf op de verpakking hoe je die moet opwarmen of is dat te moeilijk voor je??? Oh nee we hebben geen schone ovenschotel! Maak niet uit, deze kan met verpakking en al in de oven. Jezus wat een stress. Effe zitten met een bierpull jenever. Gelukkig werken supermarkten aan een concept waarbij 15-jarige oproepkrachten bij u thuis de verpakking in de oven plaatsen, om u het nog meer werk uit handen te nemen. Opeten moet u dan nog wel zelf, maar ook daar wordt een oplossing voor gezocht.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2022, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen negen jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN