More

  RECENTE POSTS

  Elon Musk: Genesis 9:1 Zijt vruchtbaar en vermenigvuldigt u

  Niet alleen zijn discipelen, volgelingen, fans denken dat Elon Musk God is, Elon Musk denkt blijkbaar nu zelf ook echt dat hij God is geworden.

  Samen met de conservatieve talkshow host van FoxNews, Tucker Carlson, zit hij een beetje te keuvelen over het instorten van de beschaving als we niet allemaal massaal kinderen krijgen. Want neuken is leuk, maar alleen als daar een stukje nageslacht naar demense toe uit voortkomt. Iets met zak over het hoofd en neuken voor her vaderland zeg maar.

  En daar is Carlson het dan ook roerend mee eens, om er aan toe te voegen dat Amerika sowieso verloren is wegens het totaal instorten van de testosteronlevels van de Amerikaanse man. Volgens Musk is het echt over en sluiten als er niet rap meer kinderen komen. Maar als vrouw is het uiteraard niet de bedoeling om zwanger op je werk te verschijnen, dan zoek je maar een andere baan. Wellicht hadden wij ook wat eerder bij zijn moeder moeten klagen.

  Overigens lijkt het tot nu toe dat vooral Musk de daad bij het woord heeft gevoegd, want hij heeft inmiddels tien kinderen bij drie verschillende vrouwen. Carlson steekt dan wat magertjes af met z’n vier kinderen bij één vrouw. Amateur dat hij is.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  19/04/2023 - 13:07 13:07

  Het zou niemand moeten verbazen dat Tucker Carlson een slappe dot watten is.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  19/04/2023 - 13:20 13:20

  Achterlijke Space Karen

  RC-elon-musk-as-Giorgio-A.jpg
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/04/2023 - 17:58 17:58

  Aan de ene kant druk bezig mensen van de aarde af te krijgen om vervolgens toch weer overbevolking te stimuleren. Je kunt het zo tegen elkaar wegstrepen…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN