More

  RECENTE POSTS

  Paniek: Zoenende mannen in het Reformatorisch Dagblad

  Tenminste, als het aan twitteraar en tevens christen Jasper Klapwijk ligt. Jasper was het geheel met ongeveer 99% van Nederland eens dat de flyeractie van Gezin in Gevaar (eigenlijk gewoon het Reformatorisch Dagblad), tegen een poster van zoenende mannen, te gek voor woorden is anno 2018.

  Dus is hij een crowdfundingactie begonnen om een poster van de campagne Celebrate Love van Femmes voor Freedom, waarop zoenende mannen te zien zijn, als advertentie in het Reformatorisch Dagblad te krijgen. Hij zette in eerste instantie in op €1.250,- voor een kwart pagina, maar inmiddels is hij de grens van €5.000,- voor een volledige pagina al ruimschoots voorbij.

  Nu is Jasper ook niet helemaal op zijn achterhoofd gevallen en is, net als wij, bijzonder benieuwd naar de uitleg van het RD bij weigering van de betreffende “advertentie”. Mocht de poster niet geaccepteerd worden, dan heeft Jasper uiteraard al een andere poster achter de hand. Lukt het overigens helemaal niet om één van de posters te plaatsen wegens het advertentiebeleid van het RD, dan wil Klapwijk in eerste instantie het geld storten op de rekening van Femmes for Freedom, tenzij de funders hun centen terugwillen.

  Ter informatie hieronder de volledige poster zoals Jasper Klapwijk hem in het Reformatorisch Dagblad wil laten plaatsen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  28/03/2018 - 16:49 16:49

  Het antwoord van RD is uiteraard
  NEEEEE!!!

  De reden is dat ze:
  – bang zijn voor alles wat er na 1950 veranderd is.
  -denken dat iedereen die niet in het gristelijk keurslijf past ziek is.
  -stiekem een beetje opgewonden raken van de twee zoenende mannen.
  -geen idee hebben wat er van hun geloof nou wel of niet mag omdat de bijbel vol met tegenstrijdigheden staat. Als enig mogelijk verweer hiertegen zeggen ze uit veiligheidsoverwegingen tegen alles bij default NEE.

  Maar dat durven ze nooit hardop te zeggen en dus wordt de reactie iets van:
  “Uw advertentie past niet binnen het door ons gewenste fatsoensnormen”
  Maar het is ook goed mogelijk dat ze helemaal geen antwoord geven.

  Møhammed Said al Sahaf
  28/03/2018 - 17:08 17:08

  Leuke actie van Klapwijk en refdag gaat met hem om tafel zitten, ik denk dat ze hem niet plaatsen. Aan de ene kant jammer, zou de gezichten van de lezers wel eens willen zien, maar aan de andere kant zou ik het ook fantastisch vinden als er eindelijk weer eens iemand niet meteen bukt voor wat #OPHEF
  Net zoals Suitsupply eerder niet voor pissige feminazi’s bukte. Graag meer van dat soort bedrijven waar ze geen natte tosti’s hebben die meteen in damage control modus schieten als social media ophefgenerators weer eens beginnen te balken.

  MadDieu, drukt zijn snor
  29/03/2018 - 08:26 08:26

  Als je inzoomt op die poster, dan wisselen de heren een pilletje ipv een kus.

  MadDieu, drukt zijn snor
  29/03/2018 - 08:46 08:46

  Iedereen wil dat ‘zijn’ kind gelukkig wordt. Een of meer partners vind om gelukkig te zijn voor het leven. Dus gelukkig wordt met kinderen van een ander. Ook de kinderen van een ander gun je dus volmaakt geluk.

  Generaliserend wens je iedereen een gelukkig leven. Als je daarbij de helpende hand uitsteekt, dan heet dat naastenliefde.

  Iedereen permanent onderdompelen in boetedoening en berouw om te voldoen aan jouw beperkende normen is het tegengestelde van naastenliefde.

  “Gezin in gevaar” traumatiseert de eigen kinderen als permanente en eeuwigdurende zelfkasteiing en boetedoening.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN