More

  RECENTE POSTS

  Even dopen en weg is je Autisme

  Is het niet fantastisch? Je hebt dus autisme en dat is bij tijd en wijle best heel lastig (behalve wanneer je Kees Momma bent). Maar nu kun je er dus ontzettend eenvoudig van af komen.

  Nou ja, eenvoudig. Je dient je eerst aan te sluiten bij een stel onrendabele zwakzinnigen uit het noorden van het land, te weten de Come Alive kerk in het immer pittoreske Drachten. Oh nee, Dr88… (echt, zit er daar iets in het water of zo?). Vervolgens moet je je hoofd op de parkeerplaats van het Fries Congrescentrum Drachten in een Action opzetzwembad onder water laten duwen en poef, weg is je autisme.

  Zo simpel kan het dus zijn hè mensen: heel hard in sprookjes geloven, zwembad vullen met water, even een frisse duik nemen en alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  Nu hoor ik jullie uiteraard allemaal heel hard roepen: “Hahaha, ome reet, wat een gelul, dat kan dus niet!”. En daar zou ik in eerste instantie zelf ook in mee gaan, maar het staat geschreven, dus is het waar! Hier, kijk maar op het online christenvodje revive.nl, waar ze het hebben over indrukwekkende getuigenissen:

  Ik ben zeventien jaar en opgegroeid in Drachten. Ik kwam met slechte vrienden in aanraking en maakte drillrap. Ik liep rond met agressie en onrust en kwam op het verkeerde pad terecht. Totdat mij ouders me meevroegen naar een genezingsdienst van Tom de Wal. Daar ben ik genezen van autisme, stress en pijn. Ik heb me toen bekeerd en besloot de kerk te gaan bezoeken. Mijn slechte leven wil ik achter me laten en alles aan Jezus geven

  Ik kan dit dus echt alleen maar lezen met zo’n stemmetje uit de geniale Groen Brothers klassieker “Star Wars Mosquito Defense System“.

  Gelukkig hebben de dames en heren van de Come Alive Kerk de volledige dienst, waar deze wonderen plaats hebben gevonden, opgenomen zodat we allemaal getuigen kunnen zijn van deze indrukwekkende getuigenissen (wel eerst even ruim twintig minuten worstelen door iets wat voor muziek moet doorgaan).

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/06/2022 - 15:47 15:47

  *Naald in arm zetten gaat!*
  Oh, dopeN.
  Godverdomme!

  Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door Toxteth O'Grady
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  01/06/2022 - 15:52 15:52

  Ja, en dan mijn maker meeten

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/06/2022 - 18:37 18:37

  Gelukkig moet er op 1h27 nog wel even geld overgemaakt worden…
  Ik begon me al zorgen te maken… Ze zouden er toch niet werkelijk zelf in geloven… maar uiteindelijk is het toch gewoon reli-business as usual waarbij mentaal zwakkere medelanders geld af wordt getroggeld.

  Het opzetten van een goeie scam vereist analytisch denkvermogen en wie daar voldoende van heeft heeft zal niet snel in de val van de Here Jezus vallen. Kortom, diegenen die dit op poten zetten zijn zelf hoogstwaarschijnlijk een stel ongelovige honden. Dus ze een plaatsje in de hel toewensen heeft ook geen effect.

  Verder vind ik drillrap nou niet direct bij autisme passen. Dit ter zijde.

  Tot slot. Autisme krijg je van inentingen.Dat weet iedereen. Echte gelovigen laten zich niet inenten en ontwikkelen dus geen autisme. Die doperts lossen een niet bestaand probleem op.

  MadDieu, drukt zijn snor
  01/06/2022 - 22:39 22:39

  (wel eerst even ruim twintig minuten worstelen door iets wat voor muziek moet doorgaan)

  Inderdaad de plaatselijke drillrap.

  weirdoinventor
  Antwoord aan  MadDieu, drukt zijn snor
  29/06/2022 - 09:36 09:36

  Drillrap in Drachten.

  Je moet er ook wel fantasie voor hebben ook hè, om dat soort genezingsverhalen te verzinnen? Nee hoor, de autochtone Drachtse Jonathan met het polsbandje van zijn HBO pre-intro (ofzo) nog om zijn pols en de armen van iemand die nooit buiten komt was echt een ongelooflijke gangster, super street allemaal, met messen en drillrap.

  Ketsman
  02/06/2022 - 21:46 21:46

  Ik heb zoveel dopings-ervaringen dat ze me heilig zouden moeten verklaren. Ik ben tenslotte praktisch een god. Maarja, je wil toch bescheiden blijven, hè.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN