Bij Eye For Video Producties Borne weten ze hoe ze een ‘Bedrijfs Film’, ‘Muziek Clip’ of PRODUCT VIDEO moeten maken! Inclusief extragratis spaties! Dat vinden ze tenminste zelf. Want hier op de redactie vielen bij het zien van het allereerste filmpje al onze kinnen op onze bureaus, waarna we na een onbedaarlijke lachbui spontaan in slaap flikkerden.

Bedrijfs Film

In het bewuste filmpje -dat u hieronder kunt bekijken- wordt reclame gemaakt voor een hondentrimsalon. Hondentrimsalon lucky dog (inderdaad, zonder hoofdletters… maar niet getreurd, want die komen later in deze post nog uitgebreid aan bod). En zoals u allemaal weet, is de allerbeste manier om reclame te maken voor je hondentrimsalon, een filmpje dat beknopt, helder en duidelijk zo ongeveer het hele proces van binnenkomen van de hond via kammen en kammen en borstelen, scheren, knippen en oorpeuteren, tot het weggaan in shots van ongeveer 14 minuten per stuk, laat zien. Dat alles onder het genot van een 14-in-een-dozijn-muzakje, dat net als je het zat bent, ook nog eens doodleuk 14x herhaald wordt! En dan denk je dat het afgelopen is, MAAR DAN KOMT ER DUS NOG EEN HOND ACHTERAAN!1!EINZ!

Maar Lucky dog dus. Nou, niet alleen de honden mogen van geluk spreken. Ook de eigenaren van de trimsalon mogen zich in de handen wrijven. Want zeg nou zelf: Wie wil nou niet dat zijn bedrijf op deze manier in het zonnetje wordt gezet? Neem bijvoorbeeld dat spetterende intro met paarse overlay dat u hieronder kunt bewonderen! Een van het scherm spattende letter- en cijferbrij, gecombineerd met – veroorzaakt door eerder genoemde paarse overlay- twee bijna onzichtbare hondjes en een onleesbaar telefoonnummer. Top notch stukje marketing en communicatie naar de mensen toe!

Want zoals Eye For Video op haar eigen webside al zegt: “Een bedrijfsfilm, een promo of demonstratievideo zijn krachtige communicatiemiddelen”. Om dat te kunnen lezen moet je alleen wel eerst even hun eigen Promofilm wegklikken. Een kort en bondige samenvatting ellenlange presentatie met een totaal de plank misslaand bluesmuziekje eronder. Hoewel dat bluesmuziekje op zich wel weer toepasselijk is, omdat het om te huilen zo slecht is.

Muziek Foto’s


Ze maken naast filmpjes over honden trim salons ook foto’s van optredens. De kunst bij die foto’s is, om het perspectief en de hoek zo te kiezen dat je Roel van Velzen dusdanig klein kunt maken dat hij op een heel klein uitgevallen miniatuuruitvoering van een vrij korte lilliputter met dwerggroei lijkt, in plaats van gewoon op een lilliputter met dwerggroei.


Of dat je een mooie foto maakt van een maandagzanger met een nonchalant openhangend jasje, maar even vergeet dat een kentekenplaat nogal reflecteert, waardoor je bij het kijken eerst daardoor verblind wordt en daarna pas door de oogebola veroorzakende rest van de foto.

Hollandse Hits Maandag Muziek Clips

Dan zijn er natuurlijk ook nog de Muziek Clips. “Muziek Clips filmen we hoofdzakelijk op zaterdag en zondag”. Aldus de side. En dat is heel fijn voor ons, want dan kunnen we ze mooi op maandag in de Hollandse Hits Maandag gebruiken! Stukje service naar de Retecools toe, waar wij Eye For Video dan ook zeer dankbaar voor zijn. Neem nou bijvoorbeeld onderstaaand pareltje van Geert Hiemstra. Hij staat de hele tijd op een soort schavotje in een brandend gebouw zijn totaal overgeproduceerde en met gekke stem-effectjes opgeleukte liefdesliedje naar ons toe te zingen. Goeie tekst ook. Bløf draait zich om in z’n graf en die zijn nog niet eens dood. Kan je nagaan.

De sleutel gaat nu in het slot, gesloten lijkt ‘ie niet
Ik draai het slot naar links naar rechts
Te stoffig en te stroef, krijg het niet dicht
Wat is het wat ik wil?

Ik denk alleen maar aan ’t verschil
Tussen jou en mij, vertel ’t me nou, vertel ’t me

ik weet het niet.

Kinder Film

Ook kunt U een leuk filmpje over Uw kinderen laten maken. Een leuk aandenken aan Uw kinderen. U weet wel die van U. Ja! echt vet leuk zo’n filmpje van 14 minuten klooien op rolschaatsen op een skatebaan! Nogmaals, echt een prachtig aandenken aan Uw kinderen. MAAR EINDIG DAT FILMPJE DAN GOEDVERDOEME OOK MET DIE KINDEREN! EN NIET MET EEN STELLETJE KOTERS VAN EEN ANDER, DIE TOEVALLIG OOK FF LANGSKWAMEN OP BIJ DIE SPEELPLAATS!!!

Oké, Tot Zover Deze Beknopte Bloemlezing Uit Het Werk Van Eye For Video Producties Borne. Maar Mocht U Nog Meer Hoofdletters Prachtige Foto- En Video Dingen Willen, Dan Kan Dat. Op Hun Webside Kunt U Namelijk Ook Terecht Voor… Ik Citeer: Bedrijfsfilm, Sfeerimpressie, Videoshoot, Kindershoot, Video Clip, Muziek clip, Product video en Evenementen, TV Oranje, Instructie film.

Dus als u daar nou even fijn gaat kijken, dan gaan wij de komende 14 dagen zachtjes in de wasmand zitten huilen.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTVerzin Een Onderschrift 02-08-2017
VOLGENDE HEERSPOSTZomaar een dag in de Redactiebunker, part deux
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Laat weten wanneer