More

  RECENTE POSTS

  Anna Nooshins inhoudsloze “instagrammuseum” moet gesloten worden

  Influencers proberen we zoveel mogelijk te negeren. Lekker in je eigen bubbel blijven met je huidcrèmes en andere zinloze kuttroep. Maar helaas is Anna Nooshin naast een leeghoofdige boksbal ook een gevaar voor de volksgezondheid.

  Voor wie de ophef gemist heeft, Anna Nooshin heeft in Amsterdam een soort “museum” geopend voor Instatypes, met allemaal kamers waar je foto’s en video’s van jezelf en andere dumbfucks kunt maken. “Het is bedoeld voor inspiratie” tettert ze als de journalist van de Telegraaf vraagt of het niet gewoon bedoeld is om lekker foto’s te maken. Nou, het was magisch en meer onzin. Vervolgens stelt de journalist de (terechte) vraag, of althans, werkt naar die vraag toe, waarom er geen afstand gehouden wordt zoals (helaas) nog steeds nodig is in Nederland. “Daar gaan we het niet over hebben” breekt Anna in en kijkt naar een PR dame buiten beeld.

  De journalist mag het alsnog opnieuw proberen, want het moet niet een negatieve lading geven aan het interview, dus de vraag wordt gesteld zonder de constatering dat bij de opening er niet aan social distancing werd gedaan. Er volgt een poepverhaal over sanitizersprays en “floor angels”, die in iedere kamer toezicht houden. Op de vraag vervolgens of die floor angels ook bij de opening waren breekt Anne Nooshin na weer die PR dame buiten beeld om hulp te vragen het interview af. De Telegraaf zet vervolgens het hele interview zonder te knippen online.

  Zeg, Anna Nooshin, moet je eens luisteren. Er waart in Nederland een virus rond waar mensen aan dood gaan. Er is geen medicijn of goed werkende behandelmethode. Mensen boven een bepaalde leeftijd of met bestaande medische problemen lopen extra risico op zware complicaties en overlijden en dankzij een set maatregelen  hebben we het in Nederland goed onder controle (ongeacht of je ze leuk vindt of ze nog steeds net zo noodzakelijk zijn als in mid maart). MAAR JE HEBT NIET HET FUCKING RECHT OM OMDAT HET IN JOUW ROZE BUBBEL NIET UITKOMT DAT ER REGELS GEHANDHAAFD MOETEN WORDEN, JE DAAROM MAAR ÜBERHAUPT NIET OVER HET ONDERWERP WILT HEBBEN, TERWIJL HELDER IS DAT JE GEEN FUCK HEBT GEGEVEN OM JE BEZOEKERS BIJ DE OPENING.

  Ga maar aan de ouders en vriendin van Boy Ettema, de chirurgieverpleegkundige die vorige week overleed aan corona op 42-jarige leeftijd, uitleggen hoe magisch de opening was en hoe overweldigend. Met je domme inhoudsloze gezwam. Hoi @Politie_Adam, kan er even gehandhaafd worden op Europaboulevard 5 te Amsterdam?

  4.7 16 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/07/2020 - 16:23 16:23

  En nu maar hopen dat ze dit leest.
  Maar ik vrees het ergste…

  Silmarillion
  Silmarillion
  Gast
  07/07/2020 - 08:20 08:20

  Een boksbal heeft nut….
  Wat Anna Nooshin doet niet.

  harryp
  07/07/2020 - 13:53 13:53

  u nailed it.

  Ferry
  Ferry
  Gast
  Antwoord aan  harryp
  28/01/2021 - 14:08 14:08

  Anna Nooshin is gewoon een fucking lekker wijf! 😉

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN