More

  RECENTE POSTS

  John Oliver over bejaardenhuizen in de VS

  Hoewel de coronette na de zomer redelijk buiten gehouden is in de verzorgingstehuizen valt het nog in het niets bij wat er gebeurd is in de VS. En dan hebben we het nog niet eens over de inhoudelijke kwaliteit.

  Dat doet John Oliver wel, want daar schort het nogal aan in de VS. Het is er duur en er wordt aan alle kanten gegraaid. Tot het punt dat voltijd in een hotel wonen voor sommigen goeiekoper is dan een verzorgingstehuis.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  12/04/2021 - 11:08 11:08

  Jamaar, als we goed voor onze burgers gaan zorgen dan is dat socialisme!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/05/2021 - 09:22 09:22

  Zo rolt het “land of the Greedy” nu eenmaal. Het businessmodel is simpel; De top 1% zorgt dat er (vooral voor hen) geen belasting betaald hoeft te worden. Normaal zou dat in een democratie nooit lukken. Iemand heeft echter uitgevonden dat het goedkoper is om met veel geld de media op te kopen om de massa voor te liegen dat dit toch echt allemaal in hun belang is dan dat je heel veel geld aan belasting gaat betalen,
  Als bejaarde kun je een prima leven hebben in de VS, zolang je maar geld meebrengt. Heb je dat niet op stapeltjes liggen en heb je geen familie om op terug te vallen dan ben je screwed en ga je maar beter snel dood.
  Ernstig ziek worden is iets wat alleen de superrijken zich kunnen veroorloven.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN