More

  RECENTE POSTS

  Op bezoek bij: 123website – gastenboek editie

  Vroeger, toen alles beter was, had je gratis websiteleveranciers als Geocities en web-log.nl. Voor Retecool was dit een onuitputtelijke bron van vermaeck! Uren en uren spitten door intens slechte webdesing-sites van zogenaamde professionele website bouwers die hun diensten via een gratis website probeerden aan te bieden.

  Denk bijvoorbeeld maar eens aan de damcomfiles, waarmee Retecool Danny Mekić regelmatig in het zonnetje zette (later heeft Danny zelfs nog geprobeerd zijn lemma geheel te herschrijven, maar al is de lemma-faker nog zo snel, onze ThE_ED achterhaalt hem wel). Retecool heeft letterlijk maanden en maanden dikke fitte gehad met Danny Damcom.

  Dat was dolle pret, maar uiteindelijk heeft Danny Mekić het overigens helemaal niet zo heel slecht gedaan, want inmiddels is hij een veelgevraagde consultant als het om internetgerelateerde zaken gaat. Maar het blijft grinniken wanneer hij weer eens bij een programma van de NPO aanschuift om te vertellen hoe het nou eigenlijk allemaal zit.

  Helaas droogde op een gegeven moment deze bron van oneindige online pret op. Want met de professionalisering van de Internets stopten zowel Geocities als web-log.nl, maar ook andere gratis providers er mee. Tot nu, want daar hebben we 123website.nl. Op 123website.nl kan iedereen en z’n moeder makkelijk en snel een website maken in, je raadt het al, 3 stappen. Maar dat is nog niet eens het mooiste, want dat komt nog: bij 123website.nl kan je ook de optie gastenboek aanvinken en blijkbaar staat het gastenboek standaard op ongemodereerd.

  Haha, jullie raden het al; wij gaan eens een lekker stukje op bezoek bij. Want zo’n historische kans kunnen wij bij Retecool natuurlijk niet laten liggen. Uiteraard hebben wij samen met John en Willeke al wat voorwerk gedaan bij onder andere Fun Time Zeeland, waar je kunt laten weten hoe leuk het was om hun draaimolen in de fik te steken om een podium te huren. Bij Bijkerk IJs is het dan wel weer zo netjes om te zeggen dat je genoten hebt van een beker vol lekkers. Doe dat dan ook gelijk even bij Lunchroom Ter Borg. En heb je nou nog geen rijbewijs om deze zaken te bezoeken, dan kan je hier vragen hoe duur zoiets kost qua financieel geld.

  Over onderweg zijn gesproken. Bij Rejoice Reizen zijn ze altijd onderweg, naar het hiernamaals dat is. Maar zolang we nog op deze aardkloot zitten, kan je aan Rejoice vragen wat zo’n bedevaart naar Bosnie-Herzegovina doet. En wanneer je dan toch op bedevaart gaat, is het wel zo ordentelijk om er puik uit te zien. Een offerte voor nieuwe nagels waarmee je de ogen van je medereizigers uit kunt krabben vraag je bij Nail Art Nicole op. Blijkt nou overigens dat je tijdens je bedevaart een menselijk offer moet brengen, dan kan je bij Sebilla Bos nauwelijks van echt te onderscheiden babylijkjes scoren.

  Uiteraard zijn er nog veel, heel veel meer van dit soort geweldige gastenboeken om eens fijn een berichtje achter te laten. Mochten bovenstaande gastenboeken niet toereikend zijn in dat tijdverdrijf, dan doet een simpele zoekopdracht in Google wonderen. Wij gaan even met een zojuist geslepen kaasschaaf in een hoekje zitten automutileren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  02/10/2018 - 14:45 14:45

  Protip: maak deze puzzel niet met de speakers aan.

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  03/10/2018 - 13:32 13:32

  Hoe je überhaupt aan die puzzel toekomt met die ADHD-zijpanelen…

  Der Webmeister
  Beheerder
  02/10/2018 - 14:46 14:46

  geef de oogbleek even door!

  Prof.Dr. A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr. A.P.E.Pakkie
  Gast
  02/10/2018 - 20:56 20:56

  He bah, nou kan ik morgen weer langs de dokter voor oog-ebola druppels. Het middel is al net zo erg als de kwaal. Beide zijn tranen trekkend. Maar de Professor ligt wel dubbel op de grond van het lachen. Dat dan weer wel.

  Roel Zwaar
  Lid
  02/10/2018 - 21:26 21:26

  “Deel de site op Facebook”
  Kloofbijl, iemand?

  Trollbuster
  Lid
  03/10/2018 - 19:05 19:05

  Om Danny hangt nog altijd een charlatan geurtje… maar ja.
  Maar, Web,mag ik de bleek na jou?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN