More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – V.O.F Niet Te Filmen Politieke Kerstgroeten

  Met Kerstmis, of eigenlijk in de weken ervoor, schijn je iedereen het beste te moeten wensen. En fijne dagen enzo.

  Particulieren (als u zakenman bent), burgers (als u ambtenaar bent) en frietzeggers (als u in kamp patat zit) doen het. En daarnaast bedrijven, kerken en politieke partijen. Je zou bijna -om Robert Long te quoten- kunnen zeggen: “Iedereen Doet Het.”  En het is natuurlijk ook een heel erg prima gedachte. Mits je het meent en mits het er ook een beetje uitziet.

  We gaan vandaag en morgen in drie etappes een rondje langs de kerstgroetvelden doen en we trappen af met een stapeltje kerstgroeten van politieke partijen. Dan kunnen we over dat “mits je het meent” meteen concluderen dat ze daar de plank mis gaan slaan… Want het zijn politieke partijen. En daar hebben wij geen vertrouwen meer in. Waarom ze dan tóch kerstgroeten op YouTube zetten is ons dan ook een compleet raadsel.

  Afijn. Zit terug en ontspan. Pak een kotsbakje en houd een wasmand in de buurt om in te kunnen gaan huilen. En laaf u vervolgens aan deze geweldige miskleunen die -en dat weten we zeker- echt NOOIT het vertrouwen in de politiek gaan herstellen.

  CDA afdeling Stellingerwerf – WAARSCHUWING: Zet eerst uw geluid zachter, daarna harder, dan weer zachter en dan harder… Herhaal tot eind filmpje.

  CDA Bladel – WAT(?!) heeft het CDA met flitsende CDAbumpers die tussen de filmpjes gemonteerd zitten? Je zou bijna gaan denken dat het partijpolicy is!

  VVD Zutphen Warnsveld – Als Jorn nou gewoon de avond ervoor een frisje had genomen in plaats van 14 bier, dan had hij misschien iets minder getrild. Of hij heeft Parkinson. Dan is het zielig. Maar nog steeds een abrupt afgekapt kutfilmpje.

  GreetDe PVV presteert het om niet 1, maar twee ontzettend mooie filmpjes online te zetten. De eerste met een sneer en de tweede….. ja daar bedoelen ze vast iets mee, maar wij hebben geen flauw benul wat! U wel?

  PvdA Gouda – De PvdA Gouda dacht dat om de beurt een stukje tekst opzeggen nog steeds kon in 2021…. U ziet hieronder waarom niet.

  SGP Staphorst – Oké, bij een kerstgroet van de SGP en dan zéker de SGP Staphorst verwacht je niet dat het een flitsend geheel gaat worden. Maar dat het zo’n ontzettende bijna-doodervaring zou worden had niemand hier kunnen denken. Jezus zou met terugwerkende kracht spontaan terugkruipen in zijn onbevlekt ontvangen moeder als hij geweten had dat dit een van de gevolgen van zijn geboorte zou zijn.

  Partij Sleutelstad – We sluiten af met een filmpje dat gewoon lekker kort is. Hoewel… 1 letter korter was nog beter geweest.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  25/12/2021 - 09:24 09:24

  Waarom moet die doodgraver van de SGP Staphorst steeds op z’n briefje kijken? Wordt dat niet van hogerhand ingefluisterd?

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Flepz0r
  25/12/2021 - 13:50 13:50

  Bijbelcitaten. Je weet tog.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN