More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – V.O.F Niet Te Filmen BedrijfsKerstgroeten

  Eerder vandaag heeft u kunnen kijken naar de welgemeende kerstgroeten van een aantal politieke partijen. Hopelijk heeft u dat een beetje overleefd, want er is meer!

  En het is nóg erger! Ja, dat kan. Want ook bedrijven kunnen er wat van. Hieronder hebben we een selectie van de allerslechtste bedrijfskerstgroeten voor u verzameld. Wederom het advies om u er even mentaal op voor te bereiden en een kotsbakje klaar te zetten. Daarnaast is het misschien verstandig om even een dwangbuis aan te trekken om de neiging om met dingen te gaan gooien te onderdrukken.

  Mortsel TVHartelijke Kerstdagen?! Huh wat? Nou oké. Jullie ook en meteen ook hartelijk eten vanavond en natuurlijk een hartelijk 2022! En verder is er helemaal niks mis met het opentrekken van de digitale effecten- en trukendoos! Dat maakt zo’n kerstgroet alleen maar hartelijker!

  Assink PWWAAROM anno 2021 met die tekstbordjes? Dat was origineel toen Bob Dylan dat deed.… in 1965…….. en dat duurt dan ook nog eens meer dan 3 minuten! Wij haakten na 14 seconden af. We zijn heel benieuwd hoe lang u het volhoudt.

  ACTBij ACT zien ze een beetje dubbel. Of de stagiair die dit in elkaar zette wist nog niet helemaal hoe Macromedia Flash werkte.

  Zingende DakdekkersWat je natuurlijk ook kunt doen, is een kerstmuziekje zetten onder een montage van alle onooglijke filmpjes die je de afgelopen jaren gemaakt hebt. Dat kan. Of niet. Kijk maar. Of niet. Eigenlijk beter niet. Echt niet.

  Iene van TotustrainingTrainers en coaches zijn erg. Altijd. Zo ook Iene. Je zou toch spontaan in therapie gaan als je bij haar in therapie zit?

  DESARCWAAROM? En nog meer WAAROM?! Die making of.

  Mike’s Live BiljartstudioDit is eigenlijk wel schattig. Superslecht schattig dan wel natuurlijk.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  13/01/2022 - 10:19 10:19

  Ik verwacht op z’n minst een kerstgroet van een train-de-trainer-trainer coach.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN