Dames en heren (v), het is komkommertijd en de halve redactie ligt op het strand, ernaast met een snorkel of is fanatiek Pokémon aan het vangen en (dat is echter niets nieuws) de politie veel werk aan het bezorgen.

Omdat zelfs bij Bas Taart het chantagemateriaal even op was, beriep Onze Grote Leider wiens ster altijd straalt zich op een regeling waarbij de vakantieuren voor het jongste redactielid blijkbaar pas aanspreekbaar zijn als er een nieuw slachtoffer is om de komkommertijd op te vullen.

Ongelukkig als de redacteur van dienst is met deze regeling, was hij – zonder verdere bijbedoelingen – even aan het kijken tussen de vacatures buiten de bunker (binnen de bunker is redacteur een heel stuk beter dan Oekraïense pijphoer (m/v, ook parttime, maar het is wel een werkervaringsplek)).

Tussen de modevacatures stond deze vacature van “Labels by Daane” voor een marketing- en communicatiemedewerkster. Nouja, dat kan. Wellicht gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw, en het is natuurlijk sowieso in twijfel te trekken dat er veel mannen geinteresseerd zijn in de vacature. Maar het is behoorlijk vreemd dat er expliciet gezocht wordt naar een dame:

“We zoeken een dame met passie, vol energie, die flexibel is en kundig is in de wereld van social media en computers, maar tevens een grote binding heeft met mode.”

Laten we die eens voor een plek in een commisariaat doen:

“We zoeken een heer met kracht, doorzettingsvermogen, leiderschapskwaliteiten, kundig in de wereld van het professionele management, maar tevens een netwerker pur sang.”

Maar goed, we zijn de moeilijkste niet, dus zo sportief als we zijn (en omdat het toch komkommertijd is), delen we de vacature even. Helpt u zoeken? #vrouwgezocht

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTEastern European Lady School
VOLGENDE HEERSPOSTBrekend: Van Rey veroordeeld
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Gezocht: Vrouw (V) voor Vacature #vrouwgezocht"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
E.R. Deoz

Boeien, liever een beetje discriminatie naar de manne toe dan hyperpolitiek-correcte termen als “bemensen”. *gruwel*

Susan Heklicht

Zelfs al had ik iets met mode, dan wist ik me nog geen raad met “one-line activiteiten”.