More

  RECENTE POSTS

  Rapper Boef doet zijn naam eer aan

  Rapper Boef (Wie? hoor ik jullie vragen. Oké, één of andere talentloze “rapper” die groot is geworden door te laten zien hoe stoer hij schijt aan alles heeft) heeft een nieuwe bron van inkomsten aangeboord: Shitcoins de hemel in prijzen net nadat hij er een enorme lading van heeft gekocht.

  Maar dat is toch zijn goed recht Reet? Hoor ik jullie weer vragen. Ja maar natuurlijk is dat zijn goed recht. Ware het niet dat hij, net nadat al zijn kansloze volgertjes zich in hebben gekocht in die shitcoin omdat Rapper Boef dat zegt en de waarde van die shitcoin dus naar de moon is gegaan, al zijn die shitcoins weer dumpt en lachend wegrent met winst over de ruggetjes van zijn kansloze volgertjes.

  Dat viel Rabi Safi, van onder andere BNR en op instagram bekend als DeBelegger ook op. Safi maakte er melding van en vervolgens ging Rapper Boef Full Retard. En kenners weten: Never go full retard.

  Want wat doet Rapper Boef, die laatst nog in het jeugdjournaal zat te verkondigen hoe goed het met hem gaat en dat hij zijn leven heeft gebeterd. Rapper boef doet wat boeven doen, Rapper Boef gaat Rabi Safi bedreigen. En niet alleen, nee Rapper Boef roept zijn kansloze volgertjes op om ook Rabi Safi te gaan bedreigen.

  Inmiddels heeft Rabi Safi aangifte gedaan van bedreiging. Check hier de volledige Twitter thread en volg ook de rest van de Twitter feed van BNR Journalist Aäron Loupatty, waarin hij dieper in gaat op de manier waarop Boef zijn volgers belazert.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Apekut
  Apekut
  Gast
  25/05/2021 - 22:40 22:40

  Zouden Boef en Harry Mens samen geen mooie televisie kunnen maken?

  Weirdoinventor
  Lid
  26/05/2021 - 18:23 18:23

  Dat is research voor zijn nieuwe nummer: Pump en dump.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN