More

  RECENTE POSTS

  Rijke kinderen zijn kwetsend!

  U en ik wisten dat niet, maar naast RC, uw favoriete ochtendkrant en Teletekst bestaat er nog meer op internet. Namelijk TikTok. Op TikTok maken kinderen videoclipjes bij bekende nummers die u en ik ook niet kennen. Zo ook een aantal leerlingen van privéschool Hill House in Doncaster. En dat was nogal schokkend.

  Zij maakten namelijk een filmpje waarin ze opscheppen over het feit dat ze op een jaarlijks 14.000 (HOEVEEL?) Pond kostende school zitten, dat ze allemaal de nieuwste iPhone en Macbook hebben, dat ze dikke horloges dragen en dat het hen, dankzij papa’s geld, aan helemaal niets ontbreekt. EN DAT MAG DUS NIET!!! WANT ER ZIJN HEEL VEEL ARME MENSEN!! …Ofzo.

  Alvorens het bewuste filmpje aan u voor te schotelen, is een waarschuwing wel even op z’n plek. Niet omdat u erdoor gekwetst zou kunnen worden, maar omdat er in het filmpje door de betreffende puissant gefortuneerden dermate off-beat gerapt en vals gezongen wordt, dat ze blij mogen zijn dat ze daar de kost niet mee hoeven te verdienen. Zo erg dat zelfs menig Hollandse Hits Maandagzanger zoiets zou hebben van “also, also, also, laat dit maar aan mijn woonwagentje voorbijgaan!”

  Ok, het filmpje dan. Zit u er klaar voor?

  Dat was het. Schokkend hè? Wij hebben werkelijk geen idee waarom, maar het Britse sociaal-mediale internet ontplofte zo ongeveer en het bewuste filmpje ging in een mum van tijd viraal.

  “Sickening!”
  “They’re rich taking the mickey out of themselves supposedly but really it’s they’re rich and they don’t care.”
  “Look at us we’re rich and smug. At this point in time with people really struggling… hilarious…”

  Ze zijn dus waarschijnlijk HEEL BOOS EN GEWETST omdat deze kids een geintje maken over rijk zijn, terwijl we midden in een fucking pandemie zitten en bepaalde sectoren keihard getroffen worden. Ook de school van de kinderen vond het maar een misselijke grap. Zo staat te lezen op hun webside:

  “It has come to our notice that regrettably a small number of our sixth form students have posted a video online which was filmed at our school. Albeit we understand the video was intended to be a satire of a currently very popular TikTok challenge, we feel it is in bad taste and in no way reflects the wonderful community of Hill House School, either in tone or demographic. We would therefore like to apologise for any offence caused and are assured that the students involved understand its potentially offensive content and have deleted the original post from all social media platforms.”

  Manmanman, deze wereld gaat nog eens ten onder aan lange tenen. Omdat wij onze status als shockblog zo heel af en toe weer eens een beetje moeten opkrikken gaan we bij dezen iets HEEL ERGS doen. We gaan hieronder twee enorm kwetsende filmpjes plaatsen en we hebben enorm schijt aan alles, iedereen en z’n moeder die daardoor gekwetst is/wordt!

  FUCK DE ARMEN! Prettige avind nog!

  4 8 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/10/2020 - 17:40 17:40

  Ik voel me vreselijk gekwetst!
  Verder VAGINA POOP!!!!!!

  Bismarck
  31/10/2020 - 11:16 11:16

  Illustreert wel aardig wat er mis is met het VK. Je hoort complotgekkies wel eens over DE ELITE, maar daar heb je gewoon echte elite, met privescholen, exhorbitant dure universiteiten en old boys netwerken tot en met om het in stand te houden. Wat dat betreft is dat land gewoon in de middeleeuwen blijven steken. Dit “grappige” filmpje is gewoon een beetje een domme uiting van een stel gepriviligeerden dat ongelukkigerwijze de schijnwerper zet op dat gegeven, met morrende horigen, die lliever niet aan hun onoverkomelijke ondergeschikte positie herinnerd worden, als logisch gevolg. Dus even medelijden met die zes verwende pubers, want ze krijgen waarschijnlijk 14 dagen geen zakgeld van papsie en mams en dat is voor zulke lui erger dan een vinger afhakken bij het gepeupel (#scarredforlife). Nadeel is dat zo’n jeugdtrauma dan weer de volgende Boris Johnson kweekt, maar goed hebben wij tzt geen last meer van, want het VK is dan al lang geen Europa meer.

  Der Webmeister
  Beheerder
  31/10/2020 - 17:38 17:38

  Hoe heb je deze in gotsnaam kunnen vergeten?
  Daarnaast geldt het complete Kutkinderen voor Kutkinderen reportoire als zwaar kak

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Der Webmeister
  tkteun
  tkteun
  06/11/2020 - 17:28 17:28

  30% van de kinderen in het VK groeit op onder de armoedegrens, denk niet zozeer dat zij degenen zijn die gekwetst zijn aangezien zij hongerig hun messen slijpen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN