DELEN HEERST HARD

Nederland wordt overspoeld door christenen. In de afgelopen decennia waren er twee golven.

Rond 2000 waren er royaal meer immigranten dan emigranten, en nu zitten we in de tweede golf, die in 2008 begon, en een dip had in 2012. En meer dan de helft daarvan is christen. U denkt zeker dat ik zo’n leuk bedoeld omgekeerd artikeltje op de mouw aan het spelden ben, maar het is echt waar.

Flip van Dyke heeft de cijfers van het CBS uitgespit, en daaruit blijkt: Als er in de afgelopen 18 jaar tien gemiddelde immigranten in uw wijk zijn komen wonen, dan is er 1 atheïst en 1 ‘overig’ en zijn er 3 moslim en 5 christen. En daar hoorden we Geert nooit over, terwijl het christelijk geloof ook achterlijk is. Het is een geloof dat meet met twee maten: De ene maat mag niet trouwen, en de andere is ondermaats en daar doen ze het wel mee. Stiekum. Krijg je tig jaar later 30.000 euro, moet je wel verder je bek houden.

3t

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Een klein land wordt sinds 1999 overspoeld door christenen. Je raadt nooit welk land!"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Broeder Bolognese
Broeder Bolognese
25 maart 2016 - 20:02 20:02

Kamervragen! Referendum!

Hangmat
Hangmat
25 maart 2016 - 23:28 23:28

een beetje olie kan duizenden liters grondwater bederven .. die verdomde “overig” ook!

wout
wout
26 maart 2016 - 02:53 02:53

De immigranten uit christelijke westelijke landen zijn vaak weinig religieuze kennismigranten, volgens Flip’s lijstje is dat al de helft van al zijn ‘christenen’. Dit in tegenstelling tot de oorlogsvluchtelingen uit Somalië, Afghanistan, Irak en Syrië. En dan doet die Flip ook nog alsof zijn gereken het aandeel moslims ondervertegenwoordigd.

Hoe dan ook, de islam is in Nederland de enige godsdienst waarvan het aantal aanhangers is gegroeid in de laatste jaren.

wpDiscuz