Gisteren heeft Donald Trump waarschijnlijk de meest bizarre persconferentie ooit gegeven: “The leaks are real. The leaks are absolutely real. The news is fake because so much of the news is fake”. En inmiddels is het Witte Huis vervallen in een soort totaalchaos. Maar dat is uiteraard allemaal fake news.

Maar dat is niet het grootste probleem voor Donald Trump. Het lijkt er namelijk op dat de spreekbuis voor de Republikeinse Partij, Fox News, nu ook door begint te krijgen dat Trump een buitencategorie malloot is. Shepard Smith, anchor man van Fox, is gisteren in een ruim 8 minuten durende rant helemaal los gegaan op het gedrag van Donald Trump. Check hieronder het ontluisterende fragment.

Ontzettend veel olo overigens om de volgende reactie onder het fragment van Fox:

Shepard Smith is the one sane voice at Fox News. Everyday at work he must feel like a Jew walking around in Nazi occupied territory. And yet he has more balls than everyone at CNN put together.

Dat brengt ons op de Stelling van de Dag: Donald Trump haalt het einde van het jaar niet als POTUS. En gaat waarschijnlijk nog voor Kerst impeached worden. Eens of oneens? Je immer ongenuanceerde mening kun je kwijt in de reacties. Hier kun je overigens de volledige persconferentie zien die Donald Trump gisteren heeft gegeven. The Guardian heeft een puike samenvatting van de persconferentie gemaakt en online gejast. En er wordt zelfs gespeculeerd dat Donald Trump geen idee heeft hoe hij naar het presidentschap geloodst is. Maar goed, nu is het eerst tijd voor de Stelling van de Dag:

Donald Trump haalt het einde van het jaar niet als POTUS

Bekijk het stemresultaat

Laden ... Laden ...

 

13

Reaguur dan!

avatar
10 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
ReetXloph, servus humilis monstrum spaghettium volatum sanctumGhettoforcePuh!Bismarck Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Weirdoinventor

Mijn geld blijft staan op “wordt herkozen”. De republikeinen gaan de Paul Ryan lijn blijven volgen, en zij hebben alle kaarten in handen.

Impeachment? Wie gaat dat doen? De senaat? Het huis? De supreme court?

Monade

Yep. Ik verwacht dat Trump wordt geveld door stress en ouderdom, maar niet eerder dan 2020. Dus dan hebben de democraten nog 3 jaar om de SJW’s uit hun gelederen weg te jorissen en een fatsoenlijk alternatief te vormen. Bij voorkeur met een partijkader die een gemiddelde leeftijd heeft van 45 in plaats van 65.

Terra Incognito
Terra Incognito

Ik denk dat ‘maand’ inmiddels misschien meer likely is…

Arduenn 

Amerika heeft massaal last van bystander effect.

Arduenn 
Weirdoinventor

Daar heeft hij de baan voor uitgekozen he? Voor de momenten van in zijn eentje in de schijnwerpers staan en een beetje voor zich uit lullen.

Als Donald Trump 50 jaar later en 10.000 maal armer geboren was had hij een Youtube kanaal gehad.

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

Ik heb “eens” gestemd, misschien tegen beter weten in.
Maar de meeste Republikeinen in de senaat hebben een hekel aan Trump (waarschijnlijk aan de kant van Trump die ons nog het meest positief overkomt). Hij krijgt alleen hun steun omdat de Republikeinse kiezer hem steunt. En die laat zich weer door Fox-news leiden. Dat kaartenhuis kan dus snel instorten. Zodra Rupert Murdoch er de stekker uittrekt is het over met Trump. De vraag is wanneer die dat doet. Aan de ene kant is het wel lekker als de POTUS alleen nog met jouw zaken wenst te doen; aan de andere kant wil je niet met het zinkende schip ten onder gaan. Hoewel het maar de vraag is of de gemiddelde Fox-kijker dat ooit in de gaten zou hebben.

klaas
klaas

Terwijl de man deze zomer schuimbekkend wordt afgevoerd naar het dolhuis, komt de GOP met een tweet dat hij zijn taken wegens gezondheidsredenen tijdelijk aan Pence overdraagt. Miljoenen bloemstukken en knuffelpopjes versperren de ingang van Trump Tower. Melania stuurt een Get Well kaartje vanuit haar geboorteland. Alles goed geregelt. Wordt vervolgt.

Bismarck
Bismarck

Hij Heeft wel gewoon gelijk als ie zegt: “I don’t think there’s ever been a president elected who in this short period of time has done what we have done.”

Puh!

comment image

Ghettoforce
Ghettoforce

We mogen toch hopen dat hij het einde van het jaar niet haalt… toch? ….TOCH?

Xloph

Wat is hier zo nieuw en opzienbarend aan? Gedurende de hele campagne heeft Donnie al laten zien hoe incompetent en mentaal geretardeerd hij is.
Serieus, kan iemand het me uitleggen, waarom dit mensen nog verrast? Ik heb het antwoord niet gevonden bij Colbert, Maddow, CNN, TYT, of Noah.