More

  RECENTE POSTS

  ING Bank wenst haar klanten kanker toe

  De ING Bank staat bekend om haar mensenlievendheid. Keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer laten ze zien hoeveel ze op hebben met demense.

  Maar vandaag komt daar een abrupt einde aan, want de ING blijkt fan van Kane en wenst jou oorkanker toe. Bedoel, witwassen voor Russische oligarchen en dwangarbeid financieren, dat is tot daar an toe, MAAR KANE??!?!?!!!1!

  De eerste kaarten gaan naar jou! DAT IS RONDUIT BEDREIGING! Ik loop nog liever met een biefstuk om m’n pik een pitbullfokkerij binnen, wat zeg ik, ik maak EN eet liever ALLE “recepten” van ForkYou zonder rennie en vlugzout binnen handbereik en met alleen Heineken om de smaak weg te spoelen. Nee, nog erger, ik zou nog eerder naar iedere thuiswedstrijd van Ajax kijken in 020.

  En dan komt er tot overmaat van ramp ook nog een documentaire uit over Kane (NSFW). Bedoel, Jeffrey Dahmer of The Serpent is al behoorlijk eng om te bekijken, dit is 18+ horror.

  Het enige nummer wat te harden is van hen is deze versie van Teringbibber. Hieronder.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  26/09/2023 - 20:34 20:34

  Maar witwassen, daar help je toch juist mensen mee? Om te beginnen de klant voor wie je het doet. Daarnaast geeft die uit dankbaarheid vaak een wat hogere marge aan de bank, wat weer goed is voor alle overige klanten en niet te vergeten aandeelhouders (en die verdienen nu eenmaal de beste mensenrechten). Bovendien is wit niet wassen raksisme!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/09/2023 - 20:38 20:38

  .

  ing.png
  Grotesnor
  26/09/2023 - 21:47 21:47

  Kweenie hoor. Als Bløf en Direct nou in het voorprogramma staan wil ik er nog wel over nadenken.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Grotesnor
  26/09/2023 - 23:07 23:07

  En De Stoopjes bij de after party?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN