More

  RECENTE POSTS

  “We hebben gewoon te veel mensenrechten hier, dat kan echt wel wat minder”

  Aldus de democratisch gekozen leider van het Verenigd Koninkrijk. Vandaag om 10am lokale tijd geeft het Hooggerechtshof een oordeel over de toelaatbaarheid van het structureel verplaatsen van “irregular” asielzoekers naar Rwanda.

  Doel was, aldus de Conservatieve regering, om asielzoekers te ontmoedigen met kleine bootjes het kanaal over te steken. Spoileralert, het word afgeschoten. Niet heel gek, als je een piepklein beetje leest over mensenrechten, maar desondanks heeft het gehavende schip van de Tory’s het plan stug gepushed. Als je weet dat ze daar evenveel voeling hebben met mensenrechten als een Rwandees met genoeg eten, is dat niet raar. Wat wel een beetje raar is, is wat er gebeuren gaat als het plan afgeknald wordt:

  If the government loses, it will lead to demands from dozens of Tory MPs for Sunak to draw up plans to leave the European convention on human rights and put those plans at the heart of the Conservative party manifesto.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  15/11/2023 - 09:06 09:06

  Ze weten dat ze nog dik een jaar hebben om een daverende verkiezingsnederlaag af te wenden (en dus het pluche onder hun kont te verliezen). En getinte mensen pesten doet het nu eenmaal goed bij de rechtsconservatieve achterban. Wel opmerkelijk dat juist eergisteren Cruella Brverman (toch een beetje de vrouwelijke Wilders van het VK) ontslagen is als minbiza.

  Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Bismarck
  Bismarck
  15/11/2023 - 12:49 12:49

  Je verwacht het niet.Nieuw plan: Dan maar naar Gaza?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN