Dan hebben wij nu een hele leuke job voor je. Heb jij een gedreven teamspirit? Ben je prettig in omvang, geen 5 tot 9 type en houd je van humor? Dan is deze job geknipt voor jou!

In deze functie werk je nauw samen met het team om je targets te halen. En vervolgens laat je deze droppen..OP TARGETS! Hoe retecool is dat dan wel niet? Het is jouw taak om als schakel in de ketting er voor te zorgen dat er helemaal geen kink in de kabel kan komen. Door jouw inzet zul je niet alleen levens redden, maar ook draag je zorg voor het leven van je maten. Zorg en aandacht voor het materieel is daarbij van groot belang. Een moment van concentratieverlies kan grote gevolgen hebben dus het is jouw taak deze taken goed uit te voeren. Verzaak geen taak! zegt de Luitenant altijd als hij het glas heft. Heb jij interesse in deze job? Neem dan contact op met Retewerving en Selectie. Werken bij Defensie. Je moet het maar wel kunnen.

Leuk he? Al die vliegdingen. Wij vinden dingen die vliegen ook erg leuk. Maar als je vliegtuig neerstort, dan ga je hartstikke dood. En dat is weer niet leuk. Vrouwen vinden wij dan wel weer heel leuk. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Retewerving & Selectie: Wil jij werken bij Defensie?"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo

Het zijn Humvees die gedropt worden en aangezien die toch altijd door IS buitgemaakt worden is het eigenlijk wel prima om ze direct al te vernietigen. Dat scheelt later weer een drone-aanval.

Dit was Ahmed

Past helemaal in jullie D66 beleid.

https://d66.nl/agenda/defensiemiddag/

Door jouw inzet zul je niet alleen levens redden, maar ook het jouwe verliezen.
Hoera hoera hoera.

horrorneefje

Ah, dit doet me denken aan de keer dat ik mijn sjor- en rigging-talenten mocht botvieren op een via het raam op drie hoog te verhuizen bank. Dat zou ik wel even doen! Die bank eindigde nét niet, via de vensterbank en een grote ruit, in de huiskamer van de onderburen, en kwam keurig op vier pootjes terecht. Op de stoep, na een vrije val van een aantal meter. Gelukkig had de chauffeur nét voor de zekerheid de gloednieuwe Volkswagen bus, geleend van pa en ma, wat verder weg op de stoep gezet. Sindsdien mag ik alleen nog maar dozen met boeken sjouwen. En gelukkig werd ik afgekeurd voor militaire dienst.