More

  RECENTE POSTS

  Fuck Around and Find Out: Vliegtuig opzettelijk laten crashen

  Het is tegenwoordig alles voor de likes bij “bekende” youtubers. Zo ook bij voormalig Olympisch kampioen snowboarden en tegenwoordig influencer Trevor Jacob.

  Jacob dacht namelijk dat het een geweldig plan was om een oude Taylorcraft B (een licht éénmotorig vliegtuig) aan te schaffen. Zo gezegd zo gedaan, want heel duur zijn dat soort kistjes niet. Vervolgens hing hij dat ding vol met camera’s en vloog er mee naar een natuurgebied in Californië. Eenmaal daar aangekomen zet hij de motor van de Taylorcraft uit, doet de deur open en springt met een parachute uit het vliegtuig en laat het vliegtuigje onbestuurd crashen in de wildernis.

  Onnodig om te zeggen dat de FAA (Federal Aviation Authorties) daar niet heel gelukkig mee zijn. Niet alleen omdat hij het vliegtuigje bewust ongecontroleerd heeft laten crashen terwijl de tank nog ram vol zat, maar ook omdat het kistje waarschijnlijk niet luchtwaardig was, hij een motorstoring heeft gefaked, het onderzoek naar de crash heeft tegengewerkt en het vliegtuig heeft verwijderd voordat er sowieso onderzoek naar gedaan kon worden.

  De FAA had vorig jaar zijn pilot license al ingetrokken (om na een jaar de kans te krijgen om opnieuw een license aan te vragen), maar inmiddels riskeert hij 20 jaar brommen, zo heeft het United States Attorney’s Office, Central District of California bekend gemaakt. Jacob heeft bekend dat hij opzettelijk het vliegtuig heeft laten crashen in verband met een sponsordeal:

  Trevor Daniel Jacob, 29, of Lompoc, agreed to plead guilty to one count of destruction and concealment with the intent to obstruct a federal investigation, a crime that carries a statutory maximum sentence of 20 years in federal prison.

  Nu zal de soep vast niet zo heet gegeten worden als hij wordt opgediend, maar de kans dat Trevor Jacob een paar jaartjes naar het staatshotel lijkt me vrij groot, het terugkrijgen van zijn pilot license lijkt me daarentegen uitgesloten. En terecht, want als hier niet hard tegen wordt opgetreden, zullen er meer van dit soort totaalmalloten volgen die voor de likes dergelijke bizarre stunts proberen uit te halen. Check hieronder de video “I Crashed my Airplane”.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  12/05/2023 - 19:25 19:25

  Voila vloggen

  Bismarck
  14/05/2023 - 18:45 18:45

  Hij had het allemaal toch zo goed voorbereid, met een parachute bij, camera’s rond het vliegtuig en een grote fles water erin. Alleen de survival kit vergeten…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN