Ronald PlasterkZoals u allen bekend heeft Retecool Juridisch enige tijd terug de Gemeente Groningen bevraagd over hun vertrokken burgemeester Peter Rehwinkel die wel niet wel niet naar UCLG ging als Special Representative on Local Government Disaster Management. Nou, de gemeente moesten we zelfs aanmanen voor ze inhoudelijk reageerden en ze zonden ons dit. Wat flauw, ze hebben bijna geen info en in het begeleidend briefje zat nog de sneer dat we ons maar bij de minister moesten melden, want Prins Koning Pils Oliebol en Plaksterk gaan over burgemeesters. Natuurlijk niet door hen doorgestuurd al moet dat WEL, maar prima, RC Juridisch heeft control + C en control + V gedaan en de bende bij ome Ronald achter de heg gemieterd. En daar is een reactie op teruggekomen! Post van ome Ronald. En nu wil u natuurlijk weten wat ze toegezonden hebben. Nou, dat staat hierrrr. Inderdaad, Retecool Juridisch heeft gewoon van overheidswege gefinancierde hosting! Leuk is dat er een persbericht bijzit waaruit blijkt dat er (namens UCLG) daadwerkelijk de publiciteit is gezocht met Rehwinkel als nieuw kopstuk waarna ze het later ontkenden. En verder natuurlijk alle bijbehorende papierwinkel bij het ontslag van een burgemeester. Op naar de volgende wob dus!
P.s: Hou RC in de gaten want komende week heeft RC een heuse scoop klaarstaan en daar mag Plasterk ook in figureren. Later meer!

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Retecool Juridisch: Post van Plasterk – Rehwinkel III"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
wildplasser

Lieve Fleps,
Je artikel is onleesbaar.
Kusjes,
Wildplasser.

gronk

En het ligt deze keer niet aan de layout, LOL.

Illuminatus Magnus

Dat in een poging de joviale win-win-taal die heden ten dage in het liberale deel der maatschappij vigoreert te gebruiken de leesbaarheid in het gedrang gekomen is moet ook ik constateren.