More

  RECENTE POSTS

  Post op de kokosmat, van C. Project en Jason

  Grote opschudding in de bunker vanochtend, want er stuiterden meerdere sommaties van de kokosmat af de afgelopen dagen en dan weet je het wel, er wordt weer legaal gestapt. Nu is het zo dat een sommatie doorgaans een termijn van enkele dagen bevat, afhankelijk van de schending waartegen gesommeerd wordt.

  In dit geval rolden er 6 sommaties binnen een tijdsbestek van een halve dag in de mailbox met een steeds korter wordende termijn, van 12 uur terug naar nul, dus dan kun je je wel voorstellen, dit is serieus! Aangezien de redactiebef aan de Turkse costas ligt duurde het even voor iemand de fax emails opmerkte, maar het blijkt dus te gaan om de heer of mevrouw Calisthenics Project en om de heer of mevrouw Jason J.M.B. Allebei willen ze meerdere keren hetzelfde artikel over de heroische strijd van ene Jason Bonam tegen de woningbouwvereniging van het internet afgeswifferd hebben, want er worden draken gestoken.

  Er opperde al iemand om een crowdfund te beginnen voor een AH bezorgbundel (scheelt sjouwen) of een testkit van Water-LabPuntEnEl. 229 euro moet bij elkaar te grabbelen zijn, of wellicht als de VvE meebetaalt kom je op minder dan 14 euro pee pee uit.

  Maar terug naar de sommaties. Het zijn overigens niet zo maar sommaties, neen, het zijn klemsommaties. Lees maar mee:

  Dit item heeft u zonder onze toestemming en zonder de toestemming van Jason Bonam op uw website geplaatst. Daarnaast
  steekt u de draak met een serieus onderwerp en maakt u Jason hierin belachelijk. Mogelijk kunt u zelf nooit begrijpend lezen
  als u de info van het originele artikel leest en het dan op de manier zoals het weergegeven is op uw website plaatst.
   
  Ik sommeer u met klem het item per direct van uw website te verwijderen. Dit moet u binnen 12 uur verwijderd hebben. Mocht het artikel niet voor morgenochtend 04.45 van uw website verwijderd zijn, dan ondernemen we gerechtelijke stappen. 
   
  Mocht u in het vervolg iets grappigs willen schrijven, schrijf dan een stukje over uzelf waarin u uzelf belachelijk maakt.
   
  M.v.g.
   
  Team Calisthenics Project

  Zoals u weet kan de redactie van uw favoriete margeblog al wel enorm nooit begrijpend lezen, en steken we nooit draken, laat staan over uzelf, bloggen is immers pure ernst. Net als porno. En iedereen weet dat kwart voor vijf in de morgen ons favoriete moment is om aan topicide te doen.

  Inmiddels is de redactiebef van z’n strandbedje gelicht en heeft op alle klemsommaties een reactie laten versturen, dus hopelijk wordt snel duidelijk wat er precies scheelt.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ketsman
  30/06/2023 - 15:20 15:20

  Begrijpelig schrijven is pas kunst als je het over de info van het originele artistieke hé, daar loopt een lekker wijf.

  vanbetsen
  vanbetsen
  Gast
  Antwoord aan  Ketsman
  03/07/2023 - 13:14 13:14

  ADHD!

  Ketsman
  Antwoord aan  vanbetsen
  03/07/2023 - 13:35 13:35

  Als er maar een gat inzit (AEMEGIZ!).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN