Herinner je je de pots over duct tape nog? Duct tape fixt alles, maar is tijdelijk, aldus deze sympathieke pethoofdige redneck. Er is nu een nóg sterker, beter en meer awesome product: FiberFix. En nog belangrijker; het is voor manly men. Vanaf seconde 52 wordt het je haarfijn en op briljante wijze uitgelegd in deze must see.

Hier is het ding: je bent mannelijk. Als je zachtheid wilt, koop dan maar een puppy en een tissue om z’n neusje in te snuiten! Je schep breekt, je pijp lekt, je uitlaat gaat stuk, dus heb je een mannelijke oplossing nodig voor die mannelijke problemen. Een manly man wil de zaterdag niet doorbrengen in een winkel, tenzij winkel een codewoord is voor een bigscreen tv die je nachos voert terwijl je ruften laat.

Als je een mannetje laat komen om je shit te fixen, betaal je dikke pegels voor advies, onderdelen, de klus zelf, je waardigheid en je chick, afhankelijk van hoe sexy de klusser is. Klus het zelf. Je kunt FiberFix zelfs schuren en overspuiten, en het kan temperaturen van 850 graden aan. Nog iets sterker en je kunt er dus een vulkaan mee repareren. Het is duidelijk, FiberFix is pas écht de shit!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTLief beertje doet alles wat jij wilt
VOLGENDE HEERSPOSTRIP: Gene Wilder
Terra Incognito is een shapeshifter. In een zombie-apocalypse zou ze eruitzien als just another zombie en dus veilig door de snarlende massa kunnen lopen. ImportFriezin, schrijfster, dertiger en het token wijf in de bunker. Mocht je ooit haar ware gedaante zien; ze schijnt te reageren op "Hey, Terra!".

Reaguur dan!

1 reaguursel op "FiberFix is pas écht de shit"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bismarck

Vooral die snor!