Deze week is ondergetekende in de redactiebunker de autistische vervelio. Want deze beukplaat staat al ’n krappe week op repeat, wegens de wok uitheersen.

Reet had vast een ander idee toen hij door de hele bunker Sonos speakers liet neerzetten dan dat ondergetekende om 06:14 uw voltallige redactie behalve Tox en Taart wakker kon beuken met The Prophet & Noisecontrollers met Leonie Meijer met “Make Me Stay”.

Want (pas op de seth) deze plaat blijft wel hangen. Zeker die diepere bassen zijn prima om zelfs Jake uit z’n horecajetlag te wekken. Niet dat het er dan gezelliger op wordt in de bunker, maar met wat koffie krijgen we hem wel weer aan tafel.

“Make me stay”
Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

3

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
wouzer51Bismarckzymu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
zymu
zymu

Ik vind persoonlijk de versie van A-Ha ( take on me ) beter.

Bismarck
Bismarck

Toch niet helemaal handig om te denken dat je iemand ter plekke kan houden zonder de benen te immobiliseren. Beter ff een nette hogtie aanleggen.

wouzer51
wouzer51

Muzikale totaalbagger. Rond uit slecht. Ik kreeg er direct een slappe piemel van.
Als je wilt beuken, doe dan Stephan Bodzin met Sputnik of bijvoorbeeld Moderat met A New Error.