DELEN HEERST HARD

Jorma Kaukonen? Wie? Nou, Jorma Kaukonen! Zal u wellicht zo één, twee, drie niet zoveel zeggen. Behalve dan dat hij ooit in Jefferson Airplane zat. En die kent u weer wel, van White Rabbit.

Maar goed, de man is dus volgens Rolling Stone nummer 54 op de lijst van Geweldige Gitaristen. Ik hou erg van het soort muziek dat hij maakt. Voor de gevoelige snaar met ook nog eens goede teksten bovendien. Het zal de oude man in mij wel zijn:

“You say I’m harder than a wall
A marble shaft about to fall
I love you dearer than them all (them all)
So let me stay with you
So let me stay with you”

Noemt u mij maar een sentimentele dwaas, maar u zou willen dat u zelf ooit bedacht had om dit tegen uw partner te zingen. Of het talent wat deze man in zijn kleine pink heeft, in uw hele lijf. Geef maar toe. Ik wel.


De Late Nacht is er weer met van ons, voor jou: muziek. En wat voor muziek! Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het spammen op Twitter. Zing gezellig met ons mee!
DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTDuct Tape Is De Shit
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Beste Baan Ter Wereld
Profielfoto van Jake
is al jaren een begrip op de Retenkoels. Hij is de uitdrager bij uitstek van het spreekwoord: 'De pen is machtiger dan het zwaard. Tenminste, als het zwaard heel kort is en de pen heel erg scherp'. (vrij naar Sir Terence David John Pratchett) Zijn afkeer van de gevestigde politiek en geïnstitutionaliseerde roversbendes als BUMA en Brein is legendarisch te noemen. Zijn hobby's zijn wereldoverheersing, katten en iets met moeilijke krijgskunsten: niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
wpDiscuz