Laten we het eens hebben over Duct tape. Om te beginnen weet ik zeker dat er hele volksstammen zijn die het net als ik ‘duck tape’ noemden, maar dat doet nu niet ter zake. Duct tape is de single most briljante uitvinding ooit, inclusief penicilline en de vibrator. Je kunt het voor elk willekeurig probleem gebruiken, zoals eindbaas MacGyver en de boys van the A-team ons keer op keer lieten zien, of dat nou van een jeep en wat oud ijzer een tank bouwen is of een pipebomb maken om uit een pakhuis te ontsnappen, Duct tape klaart de klus.

Bij het onvolprezen programma Mythbusters hebben Jamie en Adam maar liefst twee keer de proef op de som genomen en het wonder product ingezet voor de meest uiteenlopende zaken. Van het optillen van een auto tot het repareren van een boot. De conclusie was duidelijk: Duct tape can fix everything.

Het mooie van deze plakkende meester is dat je verder helemaal geen gereedschappen nodig hebt; je kunt het met je handen afscheuren en vrolijk verder tapen. Stel dat het logo van je 30 jaar oude Mercedes af dondert: dat kan natuurlijk niet. Men moet wel zien dat jij een Mercedes hebt! Die past namelijk uitstekend bij je schakelketting en oorbel. Plak hem gewoon weer aan je motorkap met het zilveren goud en de chickies komen weer op je af als vliegen op de stront. Je zit eerder met één van je fangirls tussen de luiers dan dat je logo nog loslaat.

Natuurlijk kun je Duct tape ook gebruiken voor nuttige dingen als klussen in huis, maar dat laat ondergetekende graag aan mensen met een vleeskroket in de broek over. Duct tape schijnt trouwens uitermate geschikt te zijn om je bikinilijn mee te waxen, om mee te survivallen en, heel interessant, om potjes mee open te maken
Zelf dacht ik aan de toepassing die je hier ziet, hoewel ik betwijfel of ik ermee weg zal komen, gezien het feit dat ik niet helemaal het lichaam van een Playmate heb. Het ontbreekt me voornamelijk aan een set imposante jopen. Hm. Duct tape can’t fix everything then.

Duct tape bikini A

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
L B
L B
Beheerder
28/07/2016 - 16:57 16:57

Als het los zit: Duct Tape. Als het vast zit: WD-40
Meer dan dat heb je niet nodig in het leven.

RuudThissen
RuudThissen
Gast
28/07/2016 - 20:56 20:56

Ze zeggen niet voor niets “If you can’t fix it with duct tape, you haven’t used enough”. Geweldig product!

Ome Mc
Lid
28/07/2016 - 23:41 23:41

Nu weet ik toevallig het enige wat je niet kunt fixen met duct tape: een airco-slang. Hoeveel je ook gebruikt, dat laat altijd los vanwege de hitte. Maar verder is het inderdaad een perfect middel om dingen vast te zetten.

Bla
Bla
04/08/2016 - 22:19 22:19

Zal wel weer aan mijn oogballen liggen, maar ik zie toch echt duck tape staan, en kan helegaar de dubbele t niet vinden…. Duck tape, van het merk Duck dus..
Net als een xerox room waar een xerox machine staat, ook al is ie van canon..