Als redacteurs van ‘s Neerlands Beste en Eerste Blog hebben wij dus niets te klagen. BBQ van de zaak, Ardennenoffensiefje daar, filmpje hier, Reet die met milde tirannie dagelijks de bunker bestiert en vooral overal Chronisch een Mening Over Mogen Hebben.

Maar soms kijken we met afgunst naar de banen van andere mensen. Zeker als het met Star Wars te maken heeft, want dan zouden we willen dat wij die hadden. Want zeg nou zelf: als u onderstaand filmpje kijkt waarin ze de First Order Stormtrooper mogen spelen de hele dag? Dat is toch een wereldbaan, of niet dan? En vooral als je ook nog eens kinderen de dag van hun leven kunt bezorgen! Kijk wat er gebeurt als een kind verkleed als Kylo Ren zijn opwachting maakt. Wij zien alleen maar winst. We hopen wel dat er iets van ventilatie in die helmen zit, overigens.


Star Wars zijn wij gek op hier bij jouw Retecool. Regelmatig willen we mensen met een Sithlord haat Force choken of raken we heel enthousiast van andere dingen A Long Time Ago in A Galaxy Far, Far Away. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. .
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties