Nee, een Trojaans Paard is een houten paard en Oekraïne is een land. Natuurlijk is een land geen houten paard. Als u bij een trojaanse viervoeter overigens als eerste denkt aan een virus dan zit u te vaak op pornosites ethische hackforums.

Overigens is het tegenkamp op dit moment vooral een trojan horse nu onze benedenmaatse blonde brulboei op het nieuws kwam vertellen dat het referendum gaat over of Oekraïne bij de EU komt. Nee platkop, daar gaat het dus niet over. Lutser.

En dan nu een filmpje. De vraag is of het lukt een fysiek trojaans paard langs de beveiliging te krijgen. Het antwoord zal je verrassen!

Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Is Oekraïne een Trojaans Paard?"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

Haha, de Turken stoten zich niet voor de tweede keer aan hetzelfde paard!