More

  RECENTE POSTS

  Jamie Oliver maakt de op één website na miserabelste recepten van het internet

  Je kent het wellicht wel, je wil iets te eten maken en checkt even wat online recepten, gewoon ter inspiratie. En opeens kom je op je een website waar je een fork van in you oogbol wil duwen, zo fucking treurig. Het gebeurt ons allemaal wel eens. Snel weg en de urrel blocken en door, volgene!

  Ons benne nog van de oldskool, we gaan geen video’s zitten checken van recepten, lezen is in 14 seconden klaar, wie heeft er tijd om 14 minuten gewauwel van een alternatieve snol zonder tieten en met een kutkop aan te horen om dan erachter te komen dat ze niet kan koken. Wie wèl video’s gaat zitten kijken is de beroepsaziaat die van video’s kijken z’n business model heeft gemaakt. Met ruim 4 miljoen abonnees en minstens 10 miljoen views per video doet hij het best prima voor iemand die in z’n tuinhuis met een webcam zit te kutten.

  Jamie Oliver maakt boeken vol foto’s van recepten met inspirerende teksten erbij, boeken die in tegenstelling tot andere boeken met foto’s en “inspirerende teksten” wèl een wereldwijd succes zijn. Het enige dat je op Uncle Roger tegen kan hebben is dat hij een schijtirritant accent heeft. Vandaag gaan we kijken naar Uncle Roger die gaat kijken naar Jamie Oliver die Egg Fried Rice maakt. Of althans, wat die bleke homosuele theedrinkende apenbaffer denkt dat egg fried rice is. Gelukkig kan Uncle Roger wat feedback geven.

  Want Jamie Oliver doet echt een potje tof zonder inhoud, echt van het niveau “OH WAT LEUK RIJST, WEET JE HOE JE DAT KAN ETEN? MET STOKJES! WAT ORIGINEEL! GEHEIME TIP!”

  4.9 8 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  17/08/2021 - 12:07 12:07

  Als Tofu-evangelist moet ik dit kookboek even aanbevelen

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/08/2021 - 16:15 16:15

  Ik vind z’n accent wel grappig (maar ik heb dan ook ooit 4 jaar in een Chinees restaurant gewerkt, dus ach…).
  Roger heeft helemaal gelijk. Zelfs het goedkoopste Chinees restaurant in NL doet dit nog beter en voor een paar euro extra is het dan thuisbezorgd.

  14.1
  Lid
  17/08/2021 - 17:25 17:25

  Olijfolie is glijmiddel voor de budget-rukker, welke viespeuk gooit dat nou door z’n voer? Mijn eetlust is helemaal verdwenen, tijd om te rukken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN