More

  RECENTE POSTS

  Italiaanse moeders in hun gezicht spugen, het gebeurt

  Het zal de vaste lezers van Retecool niet onbekend zijn dat we hier op de redactieburelen houden van lekker eten. Iedereen in de redactie heeft zo z’n eigen specialisme, ribs, steak, picanha, zeebaars, cacio e pepe, en dat is prima, we koken bij toerbeurt.

  Waar het mis gaat is als in de keuken totaalamateurs met het smaakgevoel van Colinda verschijnen. Wat deze coniheksen doen is met een volstrekt misplaatste zelfingenomenheid de meest wanstaltelijke bagger te bereiden en er dan trots naast gaan staan alsof het niet een misdaad tegen de menselijkheid is.

  Affijn, het internet kwam en dergelijke debielen werden niet meer tegengehouden door hun familie of vrienden maar blaften met het excuus “simpel en snel is leuk” die kookdiarree online, en dat is natuurlijk voor niemand leuk. We hebben dergelijke sujetten wel eens langs zien komen in de Vretecool University. Hoofdschuddend zit je te kijken hoe zelfs de meest simpele zaken verneukt worden. En dan schakelen we nu over naar Vincenzo Prosperi. Deze meneer is voltijd Italiaan, houdt van eten en kookt nog wel eens een degelijk potje. Maar als alternatief kijkt hij ook populaire video’s op Youtube over het maken van klassieke Italiaanse gerechten en hij filmt z’n eigen reactie. Soort snijtafel met kookaids.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/10/2020 - 14:54 14:54

  Hmmm, rapsen!
  comment image

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Toxteth O'Grady

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN