Reversed Goatse!De zwarte doos van het vermiste vliegtuig van Malaysia Airlines mag dan nog altijd noodsignalen uitzenden, passagier Philip Wood is er zelfs in geslaagd deze foto de wereld in te sturen, zo ontdekte freelance journalist Jim Stone. IBM medewerker Wood wist nog net op tijd zijn iPhone 5 in z’n anus te verstoppen terwijl Millitairen het vliegtuig kaapten, om er na de landing dit noodsignaal mee te versturen. Journalist Stone kon vervolgens uit de metadata van de foto afleiden dat deze vrijwel exact gemaakt is op de Amerikaanse legerbasis Diego Garcia, vernoemd naar de legendarische zanger van The Grateful Dead, en even ten zuiden van de Malediven gelegen, toevallig ook de richting waarheen MH370 koers zette. En toevallig ook heeft de Amerikaanse overheid inmiddels een vrachtschip gecharterd om mensen van dit eiland af te komen halen! Nu hoor ik u al denken, wat is dit voor achterlijk alu-hoedje-verhaal? Maar dan moet u wel weten dat Journalist Stone al eerder grote onthullingen heeft gedaan, zoals dat dat nucleaire tsunami van Fukushima een inside job was! Blijven we nog wel met een hele hoop vragen ziiten, die overigens allemaal hetzelfde luiden; WAAROM?!?!

7

Reaguur dan!

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MadDieu, economisch vluchtelingvilmerxaderp. when the going gets weird, the weird turn pro.Roel ZwaarB-sting Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
biermeester
biermeester

Mijn goatse-weg-klik-reflexen werden weer eens goed op de proef gesteld hier op kantoor.

Ben nog steeds niet betrapt. Volgende keer beter, Web!

B-sting
B-sting

Daarom dus.

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Xaderp, blijf nou een keer van de inlog van Webbie af!

xaderp.

Waarom? Chinese patenthouders van een nieuwe chiptechnologie waren aan boord, en dat patent komt na hun overlijden in handen van baron Rothschild. Dat. Óf de Chinezen hadden van Afghaanse rebellen een veroverd Drone-besturingssysteem gekocht en wilden dat via Maleisie naar China brengen. Ik houdt het er nog steeds op dat dit hele vliegtuigverhaal dikke bullshit is en afleiding is van het gigantische kruitvat dat Oekraine heet. IPhone in je reet, kom op zeg.

xaderp.

iphone in reet

Alhoewel ik nu ga twijfelen

Vilmer Ramone
Vilmer Ramone

*belt Xaderp*

MadDieu
MadDieu

@Web,@Xaderp,
MH370 was the 404th Boeing 777 ever produced; error 404 – plane not found.