Het heeft vast een keer door uw hoofd gespeeld. De vraag der vragen. Die éne die keer op keer terug blijft komen. “Stel nou dat ik een godgloeiend typhusheet strijkijzer met kracht in het gezicht van die wandelende zaadbank van administratie raus, hoe ziet het er dan naderhand uit”. Of die VMBO snol die via LinkedIn altijd je CV wil hebben, wij frustratieshamen niet in de bunker.

Gelukkig hebben wij van Retecool Talentscouting daar voor u een antwoord op. Het is namelijk grofweg zoals Michelle Tel eruit ziet.

En het nummer zelf dan, zult u zich wellicht afvragen. Nou, dat loopt zoals Lucille Werner op te hoge hakken loopt. Struikelend, met vallen en opstaan en ernaar kijken zorgt voor plaatsvervangende schaamte. Het is gecomponeerd en geschreven door onze vaste man voor de HHM, Roy Otters.

Op de ene plek wordt een woord onnodig gerekt en elders moeten de extra toegevoegde woorden er een soort stotterend uitgekotst worden. Verder in de clip. Hier een stel schuifelende kampers, Michelle is gekleed in een waaier aan smaakvolle gordijnen, ligt aangespoeld zwoel op een rotan bank in een gezellige kampertuin. De tip voor Roy Otters (want hij leest mee, hoi Roy!) is om haar volgende clip deels binnenshuis op te nemen. Mensen met een woonwagenachtergrond hebben doorgaans een geheel eigen stijl van, euhm, inrichten, dus we kijken graag over je schouder mee. Iets over “zigeunerbestaan” ofzo, er is vast een slecht Duits nummer te vertalen, dat scheelt weer werk.

“De zus van Michelle Tel”

2

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
OldertRoel Zwaar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Roel Zwaar
Roel Zwaar

“….er is vast een slecht Duits nummer te vertalen, dat scheelt weer werk….”
Heel gevaarlijk naarmate we dichterbij 5 mei komen he.

Oldert
Oldert

Ze hebben geen last van muizen en ratten daar met zo’n stem