Eindbaas fotograaf Leo Gailliard liep rond in het Louvre in Parijs en spotte een breiende hipster zittend op een bankje met een sojalattecinamonweedgrassfrapechino naast zich. Tegenover de man stond het oude Grieks Agora beeld Le Faune Barberini en opeens zag Leo de vergelijking.

Baard, piekerig haar, verwijfde houding, het klopte helemaal! Samen met photoshop guru Alexis Persani is hij modellen gaan casten die qua postuur overeen kwamen met de Griekse beelden die hij in het Louvre had gefotografeerd. Vervolgens liet hij de modellen in hipstertenue poseren in de zelfde houding als de beelden en voila.


leo_caillard_hipster_in_stone-26leo_caillard_hipster_in_stone-2leo_caillard_hipster_in_stone-27leo_caillard_hipster_in_stone-19leo_caillard_hipster_in_stone-22leo_caillard_hipster_in_stone-3leo_caillard_hipster_in_stone-25leo_caillard_hipster_in_stone-18leo_caillard_hipster_in_stone-17leo_caillard_hipster_in_stone-10leo_caillard_hipster_in_stone-4Leo Caillard (27), die deel uit maakt van een nieuwe generatie opkomende fotografen, werkt met frisse blik: door nieuwe technieken met de oudheid te combineren maakt hij unieke beelden.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTReferendum Reporter: Hoe veilig is het nu in Tsjernobyl?
VOLGENDE HEERSPOST14 Dingen Die óók In Het Ziekenfonds Thuishoren
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer