More

  RECENTE POSTS

  Back Home expositie in Maastricht

  Hoewel sommigen niet van ophouden lijken te weten, is het pandemische aspect van de coronette wel achter de rug. De overheid zegt tegen risicogroepen “hou je veilig, of niet, kijk maar” en gaat over tot de orde van de dag.

  Er zijn immers nog genoeg toeslagenouders en Groningers die dit jaar geen oplossing hoeven te verwachten. Waar je niet meer op hoeft te wachten is de tentoonstelling Back Home in het fotomuseum aan het Vrijthof, waar 8 finalisten van de Somfy  Photography Award 2022 hangen. Althans, hun werk.

  Tot 9 januari hangen de werken van Jérémy De Backer (FR), Popel Coumou (NL), Nathalie Daoust (CAN), Chantal Heijnen (NL), Viktor Hübner (DE), Bas Losekoot (NL), Petra Noordkamp (NL) en Fab Rideti (FR) daar, hieronder 4 voorbeelden.

   

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  28/10/2022 - 21:08 21:08

  De overheid zegt tegen risicogroepen “hou je veilig, of niet, kijk maar” en gaat over tot de orde van de dag.

  Er zijn immers nog genoeg toeslagenouders en Groningers die dit jaar geen oplossing hoeven te verwachten.

  Óf dit komt wat warrig over, óf je zegt eigenlijk dat de overheid hoopt dat er wat toeslagenouders en aardbevingsslachtoffers sneuvelen aan (laks beleid ten aanzien van) corona, want die zijn dan toch weer mooi opgelost?

  Helena Martine
  Helena Martine
  Gast
  04/09/2023 - 07:08 07:08

  Bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat je onder de indruk bent van de tentoonstelling in het fotomuseum aan het Vrijthof. Het is geweldig om te zien dat er zoveel getalenteerde fotografen uit verschillende landen vertegenwoordigd zijn mcdvoice. Ik ben vooral benieuwd naar het werk van Nathalie Daoust en Viktor Hübner. 

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN