Vlak voor de lancering van de nieuwe lay-out, knalde ik een post online met daarin foto’s van Rotterdam begin vorige eeuw. Schitterend beeld, maar niet per definitie een mooiere stad. Het Rotterdamse stadsarchief heeft van een Rotterdamse familie vooroorlogse filmbeelden van de Maasstad gekregen, gedigitaliseerd en vervolgens op de jijbuis geramd. Schitterende beelden, maar ik prefereer nog steeds het nieuwe Rotterdam. Check overigens ook even de twitterpagina van het Rotterdamse stadsarchief waar ook ontzettend veel mooi oud beeld van Rotterdam staat.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Was vroeger wel alles beter? deel 2"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
teringbibber

Schitterende beelden, maar ik prefereer nog steeds het nieuwe Rotterdam.
Zie ik me daar een contradictie in termini? Net zoiets als: hier een youtube filmpje van het bombardement op Rotterdam, schitterende beelden, maar ik prefereer nog steeds Utrecht?

barq

Het mooie oude Rotterdam en het mooie nieuwe Rotterdam hadden zo perfect samen gekund. Zo hep ’t ook maar weer eens.

cspr

wat een kutmuzak