Nadat we vorige week WakkerPedia succesvol nieuw leven in hebben geblazen, is het nu de beurt aan de enige echte ReteWiki.

monkeydick
Dit is een aapje met één lulletje

Dat succesvol is overigens niet uit de lucht gegrepen, want gisteren hebben we van de Koninklijke Bibliotheek de melding ontvangen dat WakkerPedia opgenomen gaat worden in het archief als digitaal erfgoed. Hoe bruut is dat dan? Jullie begrijpen dat wij sinds die melding hier zo trots als een aap met zeven lullen rondlopen.

Maar goed, dat was WakkerPedia, nu de ReteWiki! De scherpe bezoekers onder jullie hebben ongetwijfeld al gezien dat er een kopje “ReteWiki” is toegevoegd aan het topmenu op jullie favoriete website en dat is dus niet voor niets gebleken, want alles staat weer online en wordt inmiddels langzaam weer aangevuld (met dank aan ThE_ED) om de leegte van de afgelopen paar jaar bij te werken.

Mocht je dus vrij recent pas op Retecool komen, dan kun je hier, hier en hier je de komende dagen een ongeluk lezen over het hoe en wat van Retecool in de afgelopen 16 jaar. Maar mocht je een oude rot zijn en al sinds het polygoonjournaal op Retecool komen, dan kun je uiteraard ook hier, hier en hier je hart en herinneringen ophalen. Je favoriete lemma graag in de reacties. Wij zijn ons weer even aan het inlezen.

retecoolarchief
LB en Blues zijn druk bezig in de kelders van de Redactiebunker

Oh, en om het nog mooier te maken. Momenteel zijn LB en Blues de oude archieven van Retecool aan het omkatten naar wordpress, dus binnen niet al te lange tijd staat het volledige archief ook weer online.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "ReteWiki is back again!"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Monade

Gisteren hebben we van de Koninklijke Bibliotheek de melding ontvangen dat WakkerPedia opgenomen gaat worden in het archief als digitaal erfgoed.

Oeh! Zet dit bericht aub in de WakkerPedia!

/Bijgezet en gebalsemd

ThE_ED

Steent!

dingest2

Heerst!
Gaan jullie nog iets doen met de oude layouts? Ik heb erg goede herinneringen aan de layout van 2004.

Doggy Biscuit

Lekkol bezig

Petrus de Rewa

Nee, geen WordPress, dat is niet te archiveren!