Ithe Moonlight Shadow is waarschijnlijk het kweelnummer dat meteen bij u opkomt als u aan deze band denkt. Bij mij in ieder geval wel en ik ben dan ook nooit groot voorstander van deze band geweest.

Er was echter een tijd waarin Stevie Nicks niet aan het meezingen was in deze band en in die periode maakte ze nog best aardige plaatjes. Zo ook het nummer wat ik vanavond voor u in de Late Nacht heb uitgezocht: The Green Manalishi. Dat klinkt net zo vaag en zweverig als het nummer is. We gaan even lekker trippen op de zestiger jaren. Peace out, man!


De Late Nacht is voor muziek. Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "RCLNM – Fleetwood Mac – The Green Manalishi"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Dit was Ahmed

Natuurlijk, smaken verschillen, maar om nu te zeggen dat Rumours belabberd klinkt in vergelijking met dit slappe Led Zeppelin aftreksel gaat wat mij betreft wel erg ver. Het goede nieuws is dat RC wellicht eindelijk de deur openzet naar decennia terug, hoewel, dit laatste zal wel weer ijdele hoop zijn. Dus smokkel ik zelf maar iets van olympische allure naar binnen via jullie achterdeur.
https://www.youtube.com/watch?v=hIYvkHg114M

thesteef

Nee dat nummer komt gek genoeg niet bij me op als ik aan Fleetwood Mac denk. Misschien omdat het niet van fleetwood mac is maar van Mike Oldfield…