Het gloednieuwe Retecool-animatieteam staat vandaag voor het eerst voor u klaar en brengt u een oude klassieker. We gaan gezellig samen kettingfucken. Bent u voor het eerst op d’n Retenkoels, geen paniek: u hoeft zich geen human centipede-achtige taferelen voor de geest te halen. Het is gewoon een gezellig staaltje pixelpielen danwel fotofucken. U fuckt wat, dan hij weer, en dan ben ik aan de beurt.

Gewoon omstebeurt fotofucken, jeetje is dat nou zo moeilijk? Let nou verdomme even op als ik wat sta uit te leg… ja, ook jij mag meedoen met Paint, Jan. Mensen ik sta hier toch niet voor nik… nee, nu even nie.. ja goed, ga dan nu maar even naar het toilet.

We gaan kettingfucken

Kettingfucken dus. Dat doen we in het forum, hier, waarbij we beginnen met een lekkere basisfoto die de leiding alvast een beetje voor u gefuckt heeft. Voelt kettingfucken nog een beetje te restrictief voor uw altijd opborrelende creativiteit, dan is het vrij fucken bij de In Between FotoFuck, hier. De IBFF-stickers vindt u in de blinkend opgepoetste ReteWiki. En nee, Berend, die hoef je niet te gebrui.. het is maar een sugg.. ja, goed, weetje, dan ga jij toch lekker The GIMP gebruiken. Wat jij wilt. Maar dan niet bij mij komen janken.

Aan het eind van de maand houden we met wat geluk een leuk filmpje over. Ja, daarom heten we het animatieteam, ja. /seth

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer