Ha leuk! Een selfie nemen terwijl er een trein voorbij rijdt! Waarom je dat überhaupt al wil is mij een raadsel en wat mij betreft heeft die machinist dan ook helemaal gelijk. Optiefen van die spoorlijn! Selfie’s zijn overigens allang niet meer cool sinds vice-president Opa-Biden ze ook is gaan nemen. Selfie’s zijn alleen maar leuk zoals ze ooit bedoeld zijn. Van vrouwen. In de Badkamer. Voor de spiegel. Bij voorkeur zonder kleding. (Nee je zoekt zelf maar!)

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTValparaíso Inferno
VOLGENDE HEERSPOSTHappy Happy Jew Jew – Legale stappen
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

4 reaguursels op "Faalhaas neemt Selfie"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Net jarig geweest

Ah, leuk, voor de verzameling.

TheStef

Als je vanuit de trein gekopschopt kunt worden sta je te dicht bij, next!

horrorneefje

Wat.Een.Lul. Vooral omdat ‘ie dit niet effe lekker deed bij een Intercity op volle snelheid. Dan wordt je er dus *slurp splat blerk* onder gezogen. Mede daarom vertragen ze ook altijd als er weer eens ‘personen op het spoor gesignaleerd zijn’.

Niet fucken met treinen. Ik heb zelf langs het spoor gewoond, Haarlemse Spoorwegdriehoek. Mooi natuurgebied midden in de stad, maar niemand kan er komen. Er zaten nachtegalen, dus we (nooit alleen!) klommen ’s nachts wel eens over het hek, en dan 7 sporen oversteken om wat dichterbij te komen. Prachtig, maar elke keer weer zweten, en niet alleen omdat je gesnapt kan worden en een hele dikke boete kan krijgen. Maar vooral omdat het echt wel link is. Je denkt: ik zie/hoor zo’n trein wel aankomen die bocht om. Klopt, maar dan ben je te laat. Je ziet niet snel genoeg in welke baan ‘ie zit. Rennen is ook een slecht idee ivm. met je kop op de rails kunnen vallen. Oh, en als je per ongeluk met je poot in een wissel staat als ‘ie net dichtklapt, moet je hopen dat je voet er ook meteen af is, of dat je een scherp mes bij je hebt… *slik*. Niet voor niets dat er bij werkzaamheden altijd twee alleen maar op het treinverkeer staan te letten, met luciferhoutjes tussen de oogleden en vier potten koffie op. En sinds ik heb meegemaakt dat een sprintertje waar ik in zat, niet eens op volle snelheid, een auto + bestuurder aanreedt die daarna echt als een verfrommeld melkpak onder die trein zat (binnen gezeten voelde het alsof we een op z’n ergst een scooter aanreden), heb ik helemaal een heilig ontzag voor die dingen.

/stukje lifelog

Hangmat

de volgende keer er toch maar voor springen gassie.. Let this be a wake up calll