BRRREKEND! Na Boris Jonhson heeft nu ook Nigel Farage uit het Leave-kamp besloten dat het tijd is om zijn biezen te pakken en met een krachtige dikke doei en de ballen te maken dat ie weg komt. Het ruimt wel lekker op zo’n #brexit. Dat ie het VK in een enorme puinhoop achterlaat lijkt Farage weinig te boeien. Hij zat immers alleen maar in de polletiek om het VK uit de EU te blaffen. En dat is volgens hem na het referendum van twee weken geleden prima gelukt. Behalve dat het hele parlement en z’n moer zich nog over de kwestie moet gaan buigen en de brexit allerminst zeker is. Het is onbekend wat Farage gaat doen. Wij vermoeden iets met thee, damesjurken en regenachtige vakanties in eigen land.

Dit bericht loopt het risico aangevuld te worden.

Reaguur dan!

7 reaguursels op "BREKEND: NIGEL FARAGE EXIT."

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
biermeester

Keep calm and HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…ha..

Ds. Ploppo

Iets met ratten en zinkend schip… dat overigens zinkt omdat jij bijlen hebt uitgedeeld om gaten in de bodem te slaan.

Kleine voorspelling… er wordt straks geconcludeerd dat uit onderzoek bleek dat men uit de EU wilde vanwege het vluchtelingen-probleem. Er wordt met Brussel een speciale afspraak voor de UK gemaakt en dan is die hele Brexit niet meer nodig. Iedereen blij en opgelucht.

wout

Dat denk ik ook. De UK gaat niet uit de EU, maar krijgt nog grotere uitzonderingspositie.

Jammer, het zou een interessant experiment zijn, ongeacht de reden voor de uittreding.

Mohammed Said al Sahaf

“Het is onbekend wat Farage gaat doen.”
Nou; “Hij blijft wel aan als Europarlementariër, naar eigen zeggen om te kunnen toezien op de onderhandelingen over het Britse vertrek uit de EU.”
http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/politieke-chaos-engeland-maar-vertrek-farage-bij-ukip-niet-desastreus

Overigens kon de brexit de UK nog wel eens veel minder hard gaan raken dan een heleboel mensen hopen. (En ja, daar zijn er een heleboel van. Van die lui die egtheus het allerbeste voor iedereen willen en tegelijkertijd hopen dat een heel land een crisis in duikelt)
http://www.volkskrant.nl/buitenland/landen-strijden-om-britse-gunsten-veel-interesse-voor-sluiten-handelsverdragen~a4332462/

Bismarck

“Well who’s laughing now?” vroeg Farage vorige week nog in het EP. Ik begrijp het nu, hij is het, die de Britten uitlacht en toedeledokie met het handje zwaait (maar zit wel nog ff zijn EP-termijn uit, want toch wel een lekker loon).

Ds. Ploppo

Ik heb hem gisteren een paar speeches zien geven. Het zag er allemaal wat geforceerd uit. Alsof hij iets vertelde waar hij niet echt achter stond. Dan lijkt het of er meer aan de hand is. Of achter de schermen iemand druk op hem hebben uitgeoefend. Er is met een Brexit veel geld gemoeid en dat hoeft niet allemaal schoon geld te zijn. Wellicht heeft onze Nigel een bezoekje gehad van iemand die stelde dat het voor z’n gezondheid een stuk beter zou zijn als hij zich vanaf nu muisstil op de achtergrond gaat houden.
/aluhoedje

Roel Zwaar

Farage is niet langer aan het hoofd van UKIP.
Dat is dan dus UKIP zonder kop.